Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στην Κοπή Πίττας της Ένωσης Γονέων. Μικροπολιτική εκμετάλλευση από την πλευρά Στεργίου

55

Η Ένωση γονέων Μελισσίων – Νέας Πεντέλης – Πεντέλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της, στις 15 Φεβρουαρίου. Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Καλλιανιώτη, τον πρώην Αντιδήμαρχο και Αντιπρόεδρο της Πολιτικής Γραμματείας Γιώργο Καρβουνάκη, το Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Βλάσση Σιώμο, το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Σταυρόπουλο, τον Τοπικό Σύμβουλο Μελισσίων Νίκο Δροσάτο, την πρώην Τοπική Σύμβουλο Νέας Πεντέλης Μαρία Λάσκαρη.

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Καλλιανιώτης, απεύθυνε χαιρετισμό μιλώντας για την ανάγκη συνεργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων Γονέων, Ένωσης γονέων και εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων. Τόνισε ότι η παιδεία είναι ένας χώρος που δεν επιτρέπονται στείρες αντιπαραθέσεις, αλλά επιβάλλεται η συνεργασία προς όφελος των παιδιών.

Την ουσία αυτής της τοποθέτησης για την παιδεία, ούτε κατάλαβε, ούτε συμμερίζεται η εγωπαθής Διοίκηση του Δήμου.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ο Δήμος εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο δε γίνεται καμία αναφορά στους εκπροσώπους της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ούτε στην παρουσία του Αντώνη Φειδοπιάστη και του Περιφερειακού Σύμβουλου Φώτη Χρυσικού. Οσάν στην εκδήλωση να ήταν μόνος του ο κ. Στεργίου και η παράταξή του. Για άλλη μια φορά η Διοίκηση Στεργίου αποδεικνύει περίτρανα την εμπάθεια με την οποία λειτουργεί και αντιλαμβάνεται το ρόλο της Αυτοδιοίκησης. Με μοναδικό μέλημα την προβολή του , ο κ. Στεργίου επιμένει στην προσπάθεια να παρουσιάζει και διαμορφώνει τα γεγονότα, ανάλογα με τις επιθυμίες του και τις ανά καιρούς συμμαχίες και αντιπαλότητες του.

Comments are closed.