Βροντερό παρόν από τους πολίτες στην τελική συγκέντρωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Δήμητρα Κεχαγιά: Ανέλπιστη η παρουσία σας. Ευχαριστώ όλους του Συνδυασμούς για τη στήριξή τους. Σε δύο μέρες αλλάζουμε σελίδα!

Σε μία από τις πολυπληθέστερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη, οι πολίτες έδωσαν με την παρουσία τους, ψήφο εμπιστοσύνης στη Δήμητρα Κεχαγιά και τους επικεφαλής των Συνδυασμών που από κοινού πλέον, έδωσαν το σύνθημα της αλλαγής, της σύγκλισης, της συμπόρευσης για την ανανέωση και την αλλαγή πορείας στο Δήμο.

Η Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, χαρακτήρισε ανέλπιστη την παρουσία των πολιτών στην ενθουσιώδη και μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση και αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για τη θετική τους ψήφο την πρώτη Κυριακή, καθώς και τους επικεφαλής και τα στελέχη των υπόλοιπων Συνδυασμών για τη στήριξή τους, δήλωσε βέβαιη ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Δήμος Πεντέλης αλλάζει σελίδα.

Και συνέχισε: «Σκοπός μας όλων είναι να βάλουμε τέλος στην αδράνεια και την στασιμότητα μέσα από μία δυνατή πλειοψηφία στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που την έχουμε ήδη αποκτήσει και μαζί με αυτή, την δύναμη που χρειαζόμαστε για να παίρνουμε αποφάσεις.  Με εμάς ο Δήμος θα διοικηθεί, γιατί αυτό εμείς μπορέσαμε να το διασφαλίσουμε από τώρα, κάνοντας πίσω σε μικροδιαφορές που είχαμε μεταξύ μας για το καλό της πόλης.

Μας ένωσε ο κοινός στόχος, να σταματήσουμε να βλέπουμε την πόλη μας βρώμικη.  Να σταματήσουμε να βλέπουμε στασιμότητα στα έργα. Να σταματήσουμε το διχασμό, να ενώσουμε τις τρεις πόλεις μας σε μία, αλλά κυρίως να σταματήσουμε τη λάσπη και να επιβάλλουμε στην πόλη μας πολιτικό ήθος, αυτό το πολιτικό ήθος που κατάφερε να διασφαλίσει την ένωση μας, ένα πολιτικό ήθος που δεν είχε και δε θα έχει ποτέ ο κύριος Στεργίου, που μέχρι και την ύστατη στιγμή κοροϊδεύει τους πολίτες, με δήθεν έργα που ξεκινούν, απλά στήνοντας κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα».

Και η Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά κατέληξε:

«Σας καλώ όλους να υπερθεματίσετε στην κοινή μας προσπάθεια, για να είμαστε την επόμενη μέρα όλοι εδώ και να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μόνο μπροστά θα πάει. Σας ζητώ να έρθετε όλοι στην κάλπη και να φέρετε και όλους όσους μπορείτε, ώστε το βράδυ της Κυριακής που μας έρχεται να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα στο Δήμο Πεντέλης και να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα αύριο που αξίζει στην πόλη μας, που αξίζει σε όλους εμάς, για να ζήσουμε ωραία, όμορφα, καθαρά, με τιμιότητα, με ήθος, με καλές πρακτικές στην πιο όμορφη πόλη».

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

Comments are closed.