Οι συνεχείς αποχωρήσεις και η απώλεια της πλειοψηφίας από τη Διοίκηση Στεργίου επαληθεύουν τις θέσεις μας από το 2010. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση για το μέλλον της πόλης

Με την αποχώρηση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Μπουσίου και της τέως Αντιδημάρχου κας Χάνου-Μπούσουλα, η δημοτική αρχή απώλεσε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Από εδώ και πέρα ο κος Στεργίου θα πορευθεί με όσους του απομείνουν.

Ο χρόνος εκδήλωσης των τελευταίων αποχωρήσεων μόνο αθώος δεν φαίνεται να είναι. Είναι προφανές ότι το καράβι της δημοτικής αρχής βουλιάζει.

Επισημαίνουμε ότι και οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν από τη δημοτική αρχή, διαπιστώνουν, έστω και καθυστερημένα, για τον κ. Στεργίου και τη διοίκησή του, όσα εμείς έχουμε επισημάνει από το 2010.

Έλλειψη οράματος, αναποτελεσματικότητα, τέλμα και προσωποπαγή τρόπο διοίκησης και λήψεως αποφάσεων, ασυμφωνία λόγων και έργων.

Μετά από τόσα χρόνια επιβεβαιώνουν τις θέσεις μας.

Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει υπεύθυνα να πορεύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο τους τελευταίους 11 μήνες της θητείας της δημοτικής αρχής. Θα ψηφίζει θετικά στα θέματα που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου, καθώς και τα έργα που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι η μεγάλη Δημοτική Παράταξη της πόλης που δικαιώθηκε για τις θέσεις της, τις επισημάνσεις της και τη γενικότερη πορεία της. Ανανεωμένη με τη νέα της επικεφαλής Δήμητρα Κεχαγιά, ισχυρή, αξιόπιστη, υπεύθυνη, με στελέχη που διαθέτουν σπάνια εμπειρία από την αυτοδιοίκηση, αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το μέλλον της πόλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.