Ολοκληρώνονται τα έργα της διοίκησης Κεχαγιά στον Δήμο Πεντέλης. Ενεργειακή αναβάθμιση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων και στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Πεντέλης – Επίσκεψη της πρώην δημάρχου

Η πρώην Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά επισκέφθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου τα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων και στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης. Πρόκειται για δύο έργα, με συνολική συμβατική δαπάνη ύψους 840.000 ευρώ, τα οποία θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά 84% και 65% αντιστοίχως.

Τα συγκεκριμένα έργα είναι αποκλειστικό αποτέλεσμα της συστηματικής και ουσιαστικής πολιτικής που άσκησε και στον τομέα του περιβάλλοντος η διοίκηση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ την τετραετία 2019 -2023, αφού ήταν αυτή που:

(α) κατέθεσε το αίτημα χρηματοδότησης στο ΥΜΕΠΕΡΑ,

(β) εξασφάλισε τη χρηματοδότηση,

(γ) συνέταξε και ωρίμασε τις μελέτες,

(δ) προχώρησε στη διαγωνιστική διαδικασία,

(ε) υπέγραψε τη χρηματοδότηση και

(στ) ξεκίνησε τις εργασίες, οι οποίες πλέον ολοκληρώνονται.

Η Δήμητρα Κεχαγιά αμέσως μετά την επίσκεψη στα συγκεκριμένα έργα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που πλέον ολοκληρώνονται άλλα δύο σημαντικά έργα για την πόλη μας. Την τετραετία που πέρασε καταφέραμε να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που είχε ποτέ εφαρμοστεί στον Δήμο Πεντέλης, αφήνοντας σημαντικότατη παρακαταθήκη στους συμπολίτες μας. Έργα που, εκτός των άλλων, μας έφεραν πιο κοντά στο μεγάλο στοίχημα για την κλιματική ουδετερότητα το 2030.

Ελπίζουμε η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου να μην αφήσει ανεκμετάλλευτη τη σημαντική αυτή κληρονομιά και να καταφέρει να κρατήσει τον Δήμο μας στο υψηλό επίπεδο στο οποίο της τον παραδώσαμε».

Comments are closed.