Νέα Δημοκρατία: Στηρίζουμε τους καλούς δημάρχους. Δήμητρα Κεχαγιά: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, την εμπιστοσύνη σας και τις ευχές σας για καλή επιτυχία!

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν ο Βουλευτής και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Χατζηδάκης και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Γιάννης Σμυρλής, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στα Μελίσσια, όπου τους υποδέχθηκε η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά και οι συνεργάτες της.

Καλωσορίζοντας τους κ. Χατζηδάκη και Σμυρλή, η Δήμητρα Κεχαγιά ανέφερε: «Με τις μελέτες που ετοιμάσαμε έχουμε πάρει από την Κυβέρνηση, αυτά τα 4 χρόνια χρηματοδοτήσεις 80 εκατομμύρια ευρώ, κάτι το οποίο νομίζω είναι μοναδικό. Μπήκαμε στην κλιματική ουδετερότητα μαζί και με τον δήμο Παλαιού Φαλήρου. Είμαστε από τις 5 πόλεις που καταφέραμε να συσχετιστούμε με τις πρώτες 100 μεγάλες ευρωπαϊκές και νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με σωστή συνεργασία και με την Κυβέρνηση ώστε να πετύχουμε τον επόμενο στόχο, που είναι η επόμενη πενταετία να αλλάξει ουσιαστικά τον τόπο μας και να γράψουμε ιστορία. Δίνω τον λόγο σε εσάς, ευχαριστώ πολύ για την τιμή».

Ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα, υπεύθυνος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, δήλωσε: «Λοιπόν η Δήμητρα Κεχαγιά είναι ένας άξιος άνθρωπος, το έδειξε και κατά την περίοδο που ήταν για πρώτη φορά Δήμαρχος και κράτησε τον Δήμο όρθιο. Έχει μεγάλη σημασία και τον κράτησε όρθιο σε μία περίοδο που είχαμε πανδημία, ενεργειακή κρίση. Τι σημαίνει πανδημία για τούς Δήμους; Ότι είχανε μηδέν έσοδα. Τι σημαίνει ενεργειακή κρίση για τον Δήμο σας; Ότι εάν στον προϋπολογισμό για να πληρώσει τον φωτισμό στις πλατείες, στους δρόμους είχε 800 χιλιάδες ευρώ, αυτά πήγανε 1.600 και 1.800 χιλιάδες ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε μηδέν έσοδα από υγειονομικού ενδιαφέροντος, περισσότερα έξοδα για τον φωτισμό και καταλαβαίνετε τι αγωνία είχε για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς στο προσωπικό. Ξέρω, τα έζησα και σχεδόν αρρώστησα. Εύχομαι να μην αρρωστήσεις κι εσύ.

Ο σημερινός Δήμαρχος, έχετε υπόψιν σας δεν έχει καμία σχέση με τους παλιούς Δημάρχους. Τώρα οι Δήμαρχοι πρέπει να είναι μάνατζερ. Να ξέρουν να αξιοποιήσουν τα οικονομικά εργαλεία και το ξέρει πάρα πολύ καλά η Δήμαρχος και έχει καταφέρει να φέρει και λεφτά και να βάλει υποδομή για τα επόμενα χρόνια. Λοιπόν εμπιστευτείτε την και δεν θα χάσει την πόλη. Σου εύχομαι από καρδιάς Δήμητρα να ευοδωθούν οι σκοποί σου διότι είσαι new generation των Δημάρχων».

Ο κ. Γιάννης Σμυρλής, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του κόμματος για τον προεκλογικό αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου δήλωσε: «Καταρχάς να σας ευχαριστήσουμε για την υποδοχή. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία θέλουμε να έχουμε άξιους Δημάρχους, άξιους αυτοδιοικητικούς. Ούτως η άλλως ο Πρωθυπουργός έδωσε τα χρίσματα τα πολιτικά που είναι στο δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, στις περιφέρειες που είναι άμεσοι συνεργάτες της κυβέρνησης για να μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη, για να μπορούμε να κάνουμε έργα σε όλες τις περιφέρειες. Όμως αυτό δεν γίνεται χωρίς καλούς Δημάρχους. Προφανώς στους Δήμους δεν είναι τόσο πολιτικά τα πράγματα, όμως χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν ανοιχτό μυαλό, που καταλαβαίνουν το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο να μπορούμε αυτά τα έργα να φτάσουν μέχρι κάτω και να γίνουνε καθημερινότητά τους. Θεωρούμε ότι κ. Δήμαρχε, Δήμητρα γιατί είμαστε και φίλοι, αυτό το κάνεις πολύ καλά. Γι’ αυτό είμαστε εδώ μαζί με τον κ. Χατζηδάκη, σας επισκεπτόμαστε στο περίπτερό σας, ώστε να δείξουμε ότι εμείς στηρίζουμε καλούς αυτοδιοικητικούς που πρέπει να συνεχίσουν το έργο που έχουν ξεκινήσει μαζί με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία. Θεωρούμε ότι θα είναι καλή επιτυχία και θα ξανά είσαι Δήμαρχος σε λίγες ημέρες, έτσι ώστε να έρθουμε να σε επισκεφτούμε πλέον στο Δημαρχείο».

 

 

Comments are closed.