Η καθαριότητα πρώτη προτεραιότητα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Επίσκεψη της Δήμητρας Κεχαγιά στο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής

H καθαριότητα είναι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητα τους.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και η Επικεφαλής, Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά αντιμετωπίζουν το θέμα με ιδιαίτερη σοβαρότητα, μελετώντας λύσεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, που θα ακολουθούν τις υποδείξεις και τη δέσμη μέτρων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κυκλική οικονομία, που θα ενισχύσουν το ποσοστό ανακύκλωσης στο Δήμο Πεντέλης και που θα προωθήσουν την κομποστοποίηση που παραμένει στα χαρτιά.

   

Στα πλαίσια της μελέτης του προβλήματος ξεκίνησε μια σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς, ξεκινώντας από το Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στη Φυλή.  Εκεί την υποδέχθηκαν, την ξενάγησαν και απάντησαν στα ερωτήματά της τόσο ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.) Άρης Βρούστης, όσο και υπάλληλοι του Χ.Υ.Τ.Α.

Μετά το τέλος της επίσκεψης η Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον χώρο υγειονομικής ταφής στα Λιόσια και τους χώρους όπου γίνεται η διαχείριση και επεξεργασία των απορριμμάτων. Το πρόβλημα της μη ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων και της καθαριότητας της πόλης μας είναι καθημερινό και στόχος είναι η αντιμετώπιση του την επόμενη μέρα, ώστε να καταλήγουν στη χωματερή όσο το δυνατόν λιγότερα σύμμεικτα απορρίμματα. Τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κι εγώ προσωπικά, δεν εφησυχάζουμε αλλά αντίθετα, βλέπουμε από κοντά το πρόβλημα και ενημερωνόμαστε για τους τρόπους αντιμετώπισής του. Δεσμευόμαστε ότι την επόμενη μέρα θα γίνουν πράξη».

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Comments are closed.