Δήμητρα Κεχαγιά: Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους αγαπούν την πόλη μας.

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, όλες και όλους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας! Το προβάδισμα που μάς δώσατε, μάς γεμίζει αισιοδοξία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές για τον αγώνα που δώσαμε.

Το χθεσινό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι πολίτες των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης εκτιμούν και επιβραβεύουν το έργο μας, την προσπάθειά που έγινε.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό.  Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το βράδυ της επόμενης Κυριακής.

Συνεχίζουμε δυναμικά να συζητάμε, να προτείνουμε, να προβάλλουμε το έργο μας, το πρόγραμμα μας και τις ιδέες μας, μέχρι να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας.

Τέσσερα χρόνια τώρα δίνουμε ένα αγώνα μόνοι, εναντίον όλων. Με όπλα το έργο μας, το πρόγραμμα μας, το όραμα μας. Την αγάπη μας για την πόλη μας. Βρήκαμε απέναντί μας όλων των ειδών τα εμπόδια: κρίσεις, αδράνεια, προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν μας πτόησαν! Δουλέψαμε σκληρά και πήγαμε την πόλη μπροστά.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όσους αγαπούν την πόλη μας. Μόνο εμείς έχουμε συγκεκριμένο έργο, χειροπιαστό. Μόνο εμείς έχουμε συγκροτημένο πρόγραμμα και λύσεις για να πάμε την πόλη μας μπροστά. Μόνο εμείς έχουμε σχέδιο, λογικές, πρακτικές λύσεις για το μέλλον, όχι κούφιες υποσχέσεις και ρητορική αερολογία.

Είναι ευκαιρία την επόμενη Κυριακή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ποιος μπορεί να πάει το Δήμο Πεντέλης μπροστά; Ποιος μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις;

Θα αφήσουμε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη την Πεντέλη να πέσουν στην αβεβαιότητα; Θα πάρουμε τέτοιο ρίσκο; Ή θα προχωρήσουμε όλοι μαζί με έργα, με σχέδιο, με όραμα;

Φίλες και φίλοι, ότι και να ψηφίσατε, από σήμερα και μέχρι την άλλη Κυριακή, περάστε το μήνυμα της δημιουργίας. Επιλέξτε το μέλλον.

Ελάτε μαζί μας, με έργα και με νέες ιδέες, να πάμε το δήμο Πεντέλης μπροστά.

Comments are closed.