Η Δήμητρα Κεχαγιά, μηχανικός του ΕΜΠ και Δημοτική Σύμβουλος αναδείχθηκε νέα επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στη μαζική ολομέλεια στελεχών και φίλων του συνδυασμού

Νέο πρόσωπο, με βαρύ βιογραφικό και σημαντική εμπειρία

Χθες, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμά για συμμετοχή τους στην ειδική συνεδρίαση, έγινε ομόφωνα δεκτή, η ομόφωνη πρόταση της δημοτικής ομάδας και της πολιτικής γραμματείας της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για την υποψηφιότητα της Δήμητρας Κεχαγιά, στη θέση του επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και υποψηφίου δημάρχου της παράταξης, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η Δήμητρα Κεχαγιά, τοπογράφος μηχανικός του ΕΜΠ, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση στην Πολιτική Προστασία και σήμερα στέλεχος του Κτηματολογίου, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Μελισσίων τη διετία 2009 – 2010, Δημοτική σύμβουλος Μελισσίων την περίοδο 2007 – 2010 και Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης από το 2014 μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Με την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ γυρίζει σελίδα.

Πορεύεται μπροστά με αισιοδοξία, με νέο πρόσωπο στις δημοτικές εκλογές με στόχο την αλλαγή σελίδας στο Δήμο.

Πορεύεται με στόχο να μπει τέλος στο τέλμα, στην αδράνεια, στη μονοτονία της τελευταίας οκταετίας.

Η τοπική κοινωνία αφυπνίζεται και ενεργοποιείται ξανά!

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα εκφράσει αυθεντικά, όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ζητούν από το Δήμο ποιότητα, αποτελεσματικότητα, όραμα.

Η μαζική συμμετοχή για πρώτη φορά καταξιωμένων συμπολιτών μας στη νέα μας πορεία, είναι ήδη μια μεγάλη αλλαγή! Είναι η βάση για τη νίκη στις εκλογές.

Η συσσωρευμένη εμπειρία, των παλαιότερων στελεχών μας, είναι το εχέγγυο της επιτυχίας

Πρώτη μεταξύ ίσων, η νέα μας επικεφαλής Δήμητρα Κεχαγιά συνδυάζει και τα δύο. Το νέο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης, με την εμπειρία.

Από σήμερα η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και η Δήμητρα Κεχαγιά, ξεκινούν μια αυθεντική πορεία προς την κοινωνία, με στόχο τη νίκη στις εκλογές και την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πεντέλης.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Comments are closed.