Δήμητρα Κεχαγιά: Εκμεταλλευτήκαμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να κάνουμε καλύτερη την εξυπηρέτηση και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του ΚΕΠ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του ΚΕΠ της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2, Πεντέλη). Στον ανακαινισμένο χώρο τελέσθηκε αγιασμός την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Οι εργασίες είναι ενταγμένες στο έργο της συνολικής αναβάθμισης των τριών ΚΕΠ της πόλης, που υλοποιεί η δημοτική αρχή με χρηματοδότηση δαπάνης περίπου 73.000 Ευρώ, η οποία εξασφαλίσθηκε από Ταμείο Ανάκαμψης. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ΚΕΠ της Πεντέλης αφορούσαν αναβάθμιση του δαπέδου, χρωματισμούς, ξυλουργικές εργασίες, τοποθέτηση νέων φωτιστικών, τοποθέτηση νέας σήμανσης και επιγραφών, καθώς και προμήθεια νέου τεχνολογικού εξοπλισμού όπως νέοι Η/Υ, εκτυπωτές κ.ά.

Εργασίες ανακαίνισης είναι προγραμματισμένες και στα άλλα δύο ΚΕΠ του Δήμου Πεντέλης, βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και συγκεκριμένα:

  • ΚΕΠ Μελισσίων (Καλαμβόκη 2, Μελίσσια).
  • ΚΕΠ Νέας Πεντέλης (Αγίας Παρασκευής 22, Νέα Πεντέλη).

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, κατά το σύντομο χαιρετισμό της μετά τον αγιασμό, αφού ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Άντα Μπούσουλα, το γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Καρβουνάκη, το Διευθυντή ΚΕΠ Δημήτρη Χρισταντώνη, το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Τάσο Χριστίδη για τη συντονισμένη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να υλοποιηθεί η ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των ΚΕΠ του Δήμου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μας που λήγει υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε ένα σημαντικό αριθμό έργων, που θα αφήσουν ένα ορατό θετικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Γνώμονας πάντα στην επιλογή και τον σχεδιασμό των έργων αυτών αποτέλεσε η βελτίωση της εξυπηρέτησης προς τους συμπολίτες μας και η καλυτέρευση των όρων ζωής και διαβίωσης στην καθημερινότητα της πόλης μας.

Το έργο που επιτελέστηκε στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης είναι πολύ μεγάλο.  Η αποχέτευση της Καλλιθέας, η αποχέτευση της Νταού, ο αγωγός όμβριων στην οδό Ιπποκράτους, παιδικές χαρές, υπαίθριοι αθλητικοί χώροι, αναβαθμίσεις των πλατειών, απόκτηση χρήσης των χώρων γύρω από την Αγία Τριάδα, η αναβάθμιση και προστασία του ορεινού όγκου και με ηλεκτρονικά μέσα, είναι έργα που θα παραμείνουν στην πόλη για τους δημότες. Συνεχίζουμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε μέρα που περνάει προκειμένου να ολοκληρώσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά από αυτά που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε προς όφελος των πολιτών».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνη για τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, αφού ευχαρίστησε και εκείνη με τη σειρά της όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση των εργασιών ανακαίνισης, τόνισε:

«Ένα ακόμη έργο στη Δημοτική Κοινότητα της Πεντέλης ολοκληρώνεται. Η δουλειά που έγινε εδώ είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στο κτήριο της δημοτικής κοινότητας έγιναν ουσιαστικές εργασίες αναβάθμισης και ανακαίνισης, επισκευάστηκε η σκεπή, αναβαθμίσθηκε και εκσυγχρονίσθηκε η Αίθουσα Ιωάννης Καποδίστριας και τώρα γίνεται πιο λειτουργικός και σύγχρονος ο χώρος του ΚΕΠ.

Η δουλειά που κάναμε στη Δημοτική Κοινότητα θα παραμείνει στην πόλη προς όφελος των δημοτών για πολλά χρόνια».

 

Comments are closed.