Μεγαλύτερη έμφαση από τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στη δημοτική κοινότητα Πεντέλης. Η Νατάσα Κοσμοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Πεντέλη

Η Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα σε σχέση με τις άλλες δύο δημοτικές κοινότητες, ως αποτέλεσμα της επιδερμικής προσέγγισης της καθημερινότητας, αλλά κυρίως της αδιάφορης συμπεριφοράς του επί 20 συναπτά έτη δημάρχου της περιοχής, για τα μεγάλα θέματα πολεοδομικής οργάνωσης της πόλης.

Αποτέλεσμα η Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης να είναι η μοναδική περιοχή που δεν έχει σήμερα εγκεκριμένο πολεοδομικό σχεδιασμό. Υπάρχουν επίσης περιοχές εκτός σχεδίου που θα έπρεπε να είχαν ενταχθεί στο σχέδιο πόλης εδώ και χρόνια. Σε πολλά σημεία το σχέδιο πόλης δεν εφαρμόστηκε ποτέ, ιδιαίτερα για τη διαμόρφωση των απαραίτητων πλατειών που προβλέπονται. Υπάρχει έλλειμα κοινωφελών χώρων π.χ. παιδικών σταθμών, που δεν μπορούν να γίνουν λόγω ανυπαρξίας θεσμοθετημένου πολεοδομικού σχεδιασμού.

Η καθημερινότητα στην πόλη είναι κακή. Το επίπεδο της καθαριότητας χειροτερεύει. Οι δρόμοι είναι σε πολύ κακή κατάσταση, υπάρχει έλλειψη πεζοδρομίων και δικτύου όμβριων υδάτων με πολύ πιθανό τον κίνδυνο πλημμύρας, ενώ στην Καλλιθέα δεν υπάρχει ακόμα αποχέτευση.

Κυρίως όμως υπάρχει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα ασφάλειας των κατοίκων και αστυνόμευσης της περιοχής. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των Δημοτών είναι πρωταρχική μας υποχρέωση.

Η Πεντέλη δεν πρέπει να χάσει άλλα 4 χρόνια.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ σε μια κίνηση ουσίας, αλλά και υψηλού συμβολισμού, ενδυναμώνει τη δημοτική κοινότητα Πεντέλης και δίνει έμφαση στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της πόλης μας, με την υποψηφιότητα της Νατάσας Κοσμοπούλου, της πρώτης διαχρονικά σε ψήφους δημοτικής μας συμβούλου, με ενεργό και αποτελεσματικό ρόλο στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας.

Η Νατάσα Κοσμοπούλου είναι δικηγόρος, πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, Η κίνηση αυτή πιστοποιεί με τον πιο εμφαντικό τρόπο τη βούλησή μας να λύσουμε επιτέλους τα προβλήματα που δεν κατάφερε επί 20 χρόνια να επιλύσει ο κ. Στεργίου.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να λύσει τα χρόνια προβλήματα της πόλης.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

Comments are closed.