Στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη του βορείου τομέα κο Καραμέρο για το θέμα του Ο.Τ. 196 στο 1ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με διοικητικές και νομικές ενέργειες θα κάνει ότι μπορεί για να μη χαθεί αυτός ο χώρος που είναι απαραίτητος για την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων

Προκειμένου η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ να έχει μια πλήρη ενημέρωση για την αρνητική για το Δήμο εξέλιξη που αφορά το Ο.Τ. 196 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, στελέχη της συναντήθηκαν χθες με τον αντιπεριφερειάρχη του βορείου τομέα κ. Γιώργο Καραμέρο.

Στη συνάντηση μετείχε ο Μανώλης Γραφάκος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μελισσίων Δήμητρα Κεχαγιά και Χρήστος Παναγιωτίδης και από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής, εκτός από τον Αντιπεριφεριάρχη, συμμετείχε και  ο περιφερειακός σύμβουλος του βορείου τομέα κος Φώτης Χρυσικός.

6oDimot19

Στη συζήτηση ανταλλάχτηκαν απόψεις για την εξέλιξη του θέματος και τις δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε ο χώρος να μπορέσει να παραμείνει ως χώρος σχολείου και να αποκτηθεί από το Δήμο. Διαπιστώθηκε ότι η αδράνεια και αδιαφορία της δημοτικής αρχής, οδήγησε στην αρνητική για το Δήμο γνωμοδότηση του ΣΥΠΟΘΑ.

Διαπιστώθηκε ότι ο χώρος μπορεί και πρέπει να διατηρηθεί ως χώρος σχολείου. Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα κινηθεί ταχύτατα προς την κατεύθυνση αυτή και καλεί τη διοίκηση του Δήμου να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της, ώστε να μη χαθεί ο σχολικός χώρος που είναι απολύτως απαραίτητος για την αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Σχολείου των Μελισσίων

Δηλώνουμε ξανά ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για όλα τα θέματα των ελευθέρων, κοινωφελών και δασικών χώρων, μέσα από την ισχυρή ομάδα πολεοδομικών και τεχνικών θεμάτων που διαθέτει, θα παρεμβαίνει με στόχο να μη χάσει η πόλη και οι πολίτες της κανένα κοινόχρηστο, κοινωφελή, ελεύθερο και δασικό χώρο.

 

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.