Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ζητά την παραίτηση του Προέδρου του ΟΠΑΘ Παναγιώτη Μούστρη

Τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο ΔΣ του ΟΠΑΘ προχθές Τρίτη 13/2 το βράδυ, δεν έχουν προηγούμενο.

Ο κ. Μούστρης, που πιάστηκε μαζί με τον κο Γκατζόλη Παναγιώτη να φυγαδεύουν βράδυ τα παράνομα εκδοθέντα, και όπως όλα δείχνουν και υπερτιμολογηθέντα λευκώματα για τα Μελίσσια, αντί να ζητήσει συγνώμη για τις παράνομες πράξεις του, είχε το θράσος να συγκαλέσει ΔΣ για να κάνει μήνυση σε στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και του συνδυασμού “Νέοι Άνθρωποι – Νέες Ιδέες”.

Κυριολεκτικά, δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στη συνεδρίαση αυτή. Τα όσα έγιναν δεν τιμούν το θεσμό. Απέπνεαν φασισμό, φαυλότητα, παρανομία και πλήρη ανικανότητα.

Οι σημερινές παραιτήσεις δύο μελών του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, από ανθρώπους που δεν θέλουν τη συμμετοχή τους σε όλη αυτή την παρωδία, είναι ενδεικτικές.

Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για το θέμα, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ζητά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μούστη από τη θέση του Προέδρου του ΟΠΑΘ. Δικαιωνόμαστε δε, διότι στα 7 χρόνια διοίκηση Στεργίου ήταν η μοναδική επιλογή της διοίκησης που δεν ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τον γνωρίζαμε πολύ καλά, πλέον τον γνώρισαν αρκετοί περισσότεροι.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.