Δήμητρα Κεχαγιά στο Νέο Κανάλι Epsilon: Είναι λάθος ακόμη και μόνον η σκέψη για τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στο Νοσοκομείο Μπόμπολα

«Είναι λάθος και μόνον ακόμη η σκέψη για τη σχεδιαζόμενη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην Πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, πόσο μάλλον η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος, καθώς ο χώρος αυτός είναι εντελώς ακατάλληλος για κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι είναι θεσμοθετημένος ως δομή υγείας».  Αυτό τόνισε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο Νέο Κανάλι Epsilon και στην Εκπομπή του Γιώργου Τράγκα της 22.10.2019 και προανήγγειλε τις επόμενες ενέργειες, τις οποίες έχει προγραμματίσει προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση του Υπουργού κ. Βρούτση που παραχωρεί τον συγκεκριμένο χώρο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα η Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην επικείμενη σημερινή συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την ενημέρωση προς τους πολίτες που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο των Μελισσίων, στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 30 Οκτωβρίου, καθώς και στην απόφαση να προσβάλλει ο Δήμος Πεντέλης, μέσω της δικαστικής οδού την παραπάνω απόφαση του Υπουργού κ Βρούτση.

Η Δήμητρα Κεχαγιά αναφερόμενη στο σχεδιασμό μεταφοράς μεταναστών στην ενδοχώρα, είπε πως για να επιτύχει όλη αυτή η επιχείρηση που θέλει η Κυβέρνηση κεντρικά να πραγματοποιήσει, πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν υφίσταται και όχι να επιχειρείται να επιβληθούν αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Νωρίτερα, η Δήμητρα Κεχαγιά σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της στον Επικοινωνία FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές με τους Δημήτρη Δημακόπουλο και Γιώργο Μισιάκα, τόνισε για άλλη μία φορά πως ο Δήμος Πεντέλης και η ίδια ως Δήμαρχος δεν πρόκειται να δεχθούν αυθαίρετη εγκατάσταση μεταναστών στην πρώην πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ και ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο.  Από την άλλη υπογράμμισε πως είναι διατεθειμένη, όταν παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης και στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την Περιφέρεια Αττικής, όπου θα προκύπτει ο ακριβής αριθμός ατόμων που αντιστοιχεί στο Δήμο Πεντέλης, να υποδείξει χώρους υποδοχής τους.

Δείτε τις δύο παρεμβάσεις στους παρακάτω συνδέσμους:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.