Υπόθεση αστυνομικού τμήματος στην πόλη μας. Ο κ. Στεργίου δεν ενημερώνει σωστά τους δημότες, κυρίως της Παλαιάς Πεντέλης, λειτουργεί εμμονικά και υποστηρίζει ανεδαφικές λύσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Στεργίου, σχετικά με τα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής, ενημερώνουμε τα εξής:

Έγινε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου με Δημάρχους του Βορείου Τομέα, όπου παρουσιάστηκε η θέση του Υπουργείου για το θέμα της λειτουργίας των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής, η οποία είναι η διατήριση τουλάχιστον ενός αστυνομικού τμήματος ανά Δήμο.

Άρα η “μάχη” που θέλει να εμφανίσει ο κ. Στεργίου ότι έκανε, υπάρχει μόνο στη φαντασία του και το μόνο που εξυπηρετεί η ανακοίνωσή του είναι η παραπληροφόρηση των πολιτών και η ικανοποιήση του εγωκεντρισμού του.

Επίσης προκαλούν εντύπωση οι πανηγυρισμοί του για το γογεγός ότι ο Δήμος μας, μάλλον θα χάσει ένα Αστυνομικό Τμήμα.

Τα όσα λέει η ανακοίνωσή του, δείχνουν ότι ο κ. Στεργίου βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε αυτά που λέει για το αστυνομικό τμήμα της πόλης μας.

Σήμερα η πόλη δεν φυλλάσσεται καλά, ούτε τα Μελίσσια, ούτε η Νέα Πεντέλη, ούτε η Πεντέλη, άρα το ζητούμενο πρέπει να είναι το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου να λειτουργεί καλά, να είναι επαρκώς στελεχωμένο και επιχειρησικά έτοιμο να καλύψει άμεσα τις ανάγκες φύλαξης και προστασίας των πολιτών.

Τέλος σε ότι αφορά τη χωροταξία του, αυτή πρέπει να εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές ανάγκες του τμήματος, αλλά να λαμβάνει υπόψη της και τη γεωργαφική κατανομή του πληθυσμού της πόλης μας, ώστε εκεί που θα λειτουργεί το Αστυνομικό τμήμα, να εξυπηρετεί καλύτερα όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας.

 

Ο κ. Στεργίου με την συγκεκριμένη τοποθέτησή του, θέλει να κοροϊδέψει τους κατοίκους της Πεντέλης.

 

Του προτείνουμε αντί να κάνει ανεδαφικές προτάσεις για το χωροταξικό του ενός αστυνομικού τμήματος της πόλης, να διεκδικήσει, όπως κάνουν και άλλοι μεγάλοι Δήμοι και δεύτερο αστυνομικό τμήμα στην Πεντέλη. Σε αυτή τη διεκδίκηση θα είμαστε στο πλευρό του.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.