Το θέμα του χώρου των 40 στρεμμάτων των κατασκηνώσεων στη Νέα Πεντέλη που είναι ιδιοκτησία του Δήμου Βύρωνα κυριάρχησε στη συνάντηση της Υποψηφίας Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα Χρήστο Γώγο

Το θέμα του χώρου των 40 στρεμμάτων, κυριάρχησε στη συνάντηση της Υποψηφίας Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα Χρήστο Γώγο

Μετά τη συνάντηση η Δήμητρα Κεχαγιά ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω δήλωση:

“Βρέθηκα σήμερα στο Βύρωνα, για να συναντηθώ με το φίλο Χρήστο Γώγο, Υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα.

Συζητήσαμε το θέμα του χώρου των 40 στρεμμάτων των κατασκηνώσεων στη Νέα Πεντέλη που είναι ιδιοκτησία του Δήμου Βύρωνα. Η εκκρεμότητα αυτή πρέπει να λήξει και για τους δύο Δήμους.

Καταλήξαμε ότι ο χώρος αυτός πρέπει να αποκτηθεί από το Δήμο Πεντέλης. Με τίμημα που θα προκύψει από κοινό πιστοποιημένο εκτιμητή και θα καταβληθεί τμηματικά από το Δήμο Πεντέλης στο Δήμο Βύρωνα.

Μια πρόταση λογική που είμαι βέβαιη ότι θα βρει σύμφωνα τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια και των δύο Δήμων.

Θέλουμε μαζί με τους συνεργάτες μου στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, να βάλουμε τάξη στις πολλές εκκρεμότητες που αφήνει πίσω της η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης.

Εύχομαι στο φίλο το Χρήστο να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Βύρωνα, ώστε από κοινού να εργαστούμε για το καλό των πολιτών μας”.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.