ΤΖΕΒΕΛΕΚΑΣ Βασίλης

Γεννήθηκα στις 15/6/1982 στην Αθήνα.

Έγγαμος με την Ευτυχία Παφίλη, πατέρας ενός παιδιού της Χριστιάνας.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ) στην Παλλήνη και παράλληλα ασχολούμαι με την αγορά των ακινήτων στις περιοχές  των Β. Προαστείων της Αθήνας.

Μεγάλωσα στην Νέα Πεντέλη, μέλος μιας από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες οικογένειες της περιοχής καθώς ο Παππούς μου Βασίλης Τζεβελέκας ήταν από τους πρώτους της κατοίκους.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Νέας Πεντέλης και συνέχισα τις σπουδές μου στο ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ που πήρα και το πτυχίο της μηχανολογίας.

Ολοκλήρωσα την δωδεκάμηνη  στρατιωτική μου θητεία στο πυροβολικό σώμα, υπηρετώντας την πατρίδα  στα στρατόπεδα της Θήβας ,της Λήμνου, της σχολής πυροβολικού στην Νέα Πέραμο και στο Γενικό Επιτελείο Στρατού από όπου και απολύθηκα.

Βγήκα στην αγορά εργασίας αρχικά ως επιβλέπων μηχανικός στις εγκαταστάσεις κεντρικών αγωγών του δικτύου  Φυσικού Αερίου στα Β. Προάστεια τις Αθήνας και στην συνέχεια ασχολήθηκα με τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων  σε ΙΚΤΕΟ.

Συνεχίζω την οικογενειακή παράδοση που μου μεταδόθηκε από το πατέρα μου Γιώργο Τζεβελέκα, της προσφοράς στον αθλητισμό της πόλης  και με την ομάδα των συνεργατών μου ασχολούμαστε σθεναρά με τον ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ Α.Ο. στον οποίο έχω την θέση του αντιπροέδρου.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Πεντέλης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη της κας Κεχαγιά, μιας δημάρχου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Η απόφαση για  την ενασχόληση μου με τα δημοτικά είναι καρπός ώριμης σκέψης και προβληματισμού για το επίπεδο της πολικής σκηνής του δήμου μας και επιδιώκω με την παρουσία μου και με την στήριξη των συνεργατών μου να προσφέρουμε στους δημότες τις υπηρεσίες που δικαιούνται.