Τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ εύχονται καλή σχολική χρονιά σε γονείς, μαθητές, καθηγητές και δασκάλους. Εύχονται επίσης του χρόνου να επαναλειτουργήσει το 5ο και το 6ο δημοτικό σχολείο Μελισσίων που έκλεισαν λόγω προκλητικής αδιαφορίας της δημοτικής αρχής

Dimotiko

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και όλα τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, με την ευκαιρία της σημερινής έναρξης της φετινής σχολικής χρονιάς, εύχονται στους μαθητές των σχολείων των Μελισσίων, της Νέας Πεντέλης και της Πεντέλης, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο σε όλους. Τις ίδιες ευχές, μαζί με καλή δύναμη να συνοδεύουν τους καθηγητές και τους δασκάλους όλων των σχολείων της πόλης μας, που έχουν αποδείξει ότι τιμούν το λειτούργημά τους και συμβάλλουν ώστε η δημόσια εκπαίδευση στην πόλη μας να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ευχόμαστε του χρόνου στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, να επαναλειτουργήσει το 5ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων, τα οποία έκλεισαν φέτος λόγω προκλητικής αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

 

 

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

Comments are closed.