Τα προβλήματα της καθαριότητας στα Μελίσσια έθεσαν οι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Image_120517

Οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Νίκος Δροσάτος, Κωνσταντίνα Κολοβού και Αθανάσιος Μπάρκας συνάντησαν την Τετάρτη 10/5/2017 τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βορέα Σεβαστό. Στη διάρκεια της συνάντησης, οι τοπικοί σύμβουλοι έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα της καθαριότητας της πόλης που πολύ συχνά εμφανίζονται στα Μελίσσια, μεταφέροντάς του τα παράπονα των δημοτών για το επίπεδο της καθαριότητας στις γειτονιές τους.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο για την κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη των Μελισσίων, το προσωπικό, την κατάσταση των μηχανημάτων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που πραγματοποιούν τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με θεσμικούς φορείς του Δήμου Πεντέλης, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί σε νευραλγικούς τομείς του Δήμου, να μεταφέρουν αιτήματα και προβλήματα των δημοτών, αλλά και να προτείνουν λύσεις για την αντιμετώπισή τους, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

Comments are closed.