Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης ζητούν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και άλλες δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Άμεση ανάγκη να ληφθούν αποφάσεις που θα αποτρέψουν την απώλεια κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στον Δήμο μας

Η ανάγκη απόκτησης νέων κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στα Μελίσσια, που προβλέπονται στην αναθεώρηση του σχεδίου πόλης σε εφαρμογή του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου των Μελισσίων, και η -με κάθε δυνατό τρόπο- αύξησή τους αποτέλεσαν βασικές προτεραιότητες της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια της θητείας της στη δημοτική αρχή.

Το ίδιο ισχύει και σήμερα, όπου η ανησυχητική αδράνεια της κ. Κοσμοπούλου εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους απώλειας ζωτικών χώρων για τους συμπολίτες μας. Ήδη ένας από τους χώρους αυτούς κινδυνεύει να χαθεί οριστικά, γεγονός που επιβάλλει την άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων, που δεν λαμβάνει η δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό τρεις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, αναλάβαμε από κοινού την πρωτοβουλία να προτείνουμε σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο και θα συζητηθούν τα εξής:

  1. Έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί της εκδίκασης των ενστάσεων, σύμφωνα με την εισήγηση της Υπηρεσίας, και την προώθησή της για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.
  2. Λήψη απόφασης αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών στα οικόπεδα που προορίζονται για κοινωφελείς και κοινόχρηστους χώρους.
  3. Λήψη απόφασης αναστολής οικοδομικών εργασιών στα οικόπεδα που προορίζονται για κοινωφελείς και κοινόχρηστους χώρους.

Το αίτημα για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Δήμητρα Κεχαγιά

Βλάσσης Σιώμος

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Σωτήρης Φλίντρας

Γιάννης Ζώης

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου

Λευτέρης Κοντουλάκος

Νίκος Τόλιος

Γιάννης Μπουλούκος

Άγγελος Παλαιοδήμος

Comments are closed.