Συνάντηση της Δήμητρας Κεχαγιά με το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου χθες στα Τρίκαλα, με στόχο απόκτηση τεχνογνωσίας από μια πρωτοπόρο πόλη στην ψηφιακή τεχνολογία

Η Δήμητρα Κεχαγιά και η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έχουν θέσει τους στόχους τους για διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής στην πόλη σε τρεις άξονες:

α) Στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης, με παρεμβάσεις χωροταξικές, πολεοδομικές και στις υποδομές, καθώς και ανάδειξη του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου του Πεντελικού

β) Στη βελτίωση της καθημερινότητας, με παρεμβάσεις για καλύτερη καθαριότητα, ασφάλεια, παρεμβάσεις στην κινητικότητα στην πόλη, στην παιδεία, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.

γ) Στο πέρασμα του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή, από την κατάσταση ψηφιακού αναλφαβητισμού που βρίσκεται σήμερα.

Στα πλαίσια του τρίτου στόχου, η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά, μαζί με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ντίνα Λαζή, επισκέφθηκαν χθες τα Τρίκαλα, όπου είχαν μια 2ωρη ενημέρωση από το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Ως γνωστό τα Τρίκαλα είναι μια από τις πόλεις που πρωτοπορούν στην ψηφιακή τεχνολογία.

Η Δήμητρα Κεχαγιά ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την πλούσια ενημέρωση που έκανε στην αντιπροσωπεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η επίσκεψη ήταν απολύτως πετυχημένη και τις επόμενες εβδομάδες που θα υπάρξει η ανακοίνωση του προγράμματος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τον ψηφιακό Δήμο, θα έχουν συμπεριληφθεί σε αυτό οι καλές πρακτικές της πόλης των Τρικάλων οι οποίες αναλύθηκαν διεξοδικά στη συνάντηση.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.