Συνάντηση με την Ένωση Συλλόγων Γονέων είχε η υποψήφια Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά

Σε οικείο περιβάλλον η Δήμητρα Κεχαγιά με ομάδα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στο πλαίσιο του διαλόγου της με φορείς της πόλης.  Συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων  & Κηδεμόνων του Δήμου Πεντέλης της οποίας ήταν Γεν. Γραμματέας τις περιόδους 2013 – 2015 και 2015 – 2017.

Η Δήμητρα Κεχαγιά άκουσε τα θέματα που έθεσαν τα μέλη της Ένωσης Γονέων για τα προβλήματα στα σχολεία της πόλης.

Η ίδια τοποθετήθηκε λέγοντας ότι το πρόγραμμά της έχει τρεις άξονες:

Πρώτο, αυτό της διαμόρφωσης του μέλλοντος της πόλης, που για την περίπτωση των σχολείων περιλαμβάνει σε πρώτη φάση τη δημιουργία ενός Δημοτικού Σχολείου και ενός Λυκείου στα Μελίσσια, στην υπό ένταξη περιοχή στο σχέδιο και τη δημιουργία ενός νέου Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Πεντέλη. Στο θέμα αυτό η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει κανένα ουσιαστικό βήμα.

Δεύτερο, αυτό της καθημερινότητας των σχολείων, που συμφώνησε στα όσα έθεσε η ένωση γονέων για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων. Έδωσε έμφαση στην αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και του εξοπλισμού των σχολείων μέσω κρατικών, ευρωπαϊκών ή άλλων κονδυλίων και στην προστασία των σχολικών μονάδων κατά τις ώρες μη λειτουργίας τους.

Τρίτο, αυτό της τεχνολογικής αναβάθμισης του Δήμου και των υποδομών του, ζήτημα που σαφώς περιλαμβάνει και στο στόχο τα σχολεία να ακολουθήσουν την ψηφιακή εποχή.

Η Δήμητρα Κεχαγιά δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ξανασυναντηθεί με τους συνεργάτες της και την Ένωση Γονέων και θα τους παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα της πόλης.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Συμπολιτείας παρευρέθηκαν οι Μητροπούλου Γεωργία και Λεονταρίτου Αιμιλία ενώ την Ένωση Συλλόγων Γονέων εκπροσώπησαν η πρόεδρος Θεοδωρίδου Βέρα και οι Τουγουντζόγλου Μαρία, Μαρκαντώνη Φωτεινή Χριστόπουλος Κώστας και Διακοδημητρίου Μανώλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.