ΣΤΑΘΑΚΗΣ Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης Σταθάκης, 24 ετών, και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη περιοχή της Πεντέλης. Είμαι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η πορεία μου ως πολίτης της Πεντέλης έχει σταθερά στενό δεσμό με την κοινότητά μας.

Στα χρόνια που πέρασα στα σχολεία της Παλαιάς και Νέας Πεντέλης, έκανα από νωρίς εμφανή την αγάπη μου για τον αθλητισμό. Ξεκίνησα το μπάσκετ στην ΑΕ Πεντέλης και από μικρή ηλικία κατάφερα να αποκτήσω θέση στο αντρικό τμήμα της ομάδας. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεχωρίσω και να αποκτήσω συμμετοχές στις μικρές Εθνικές, πριν κάνω το επόμενο μου βήμα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρο πως τα διδάγματα και η εμπειρία από την ενασχόληση μου σε επαγγελματικό επίπεδο με τον αθλητισμό, θα με καθοδηγήσουν και στην πορεία μου στην κοινότητα της Πεντέλης.

Μαζί με τις σπουδές μου, κοίταξα να ξεκινήσω και την επαγγελματική μου πορεία. Ξεκίνησα να δουλεύω στον τομέα των ακινήτων όπου πολύ σύντομα ανέλαβα τη θέση του συμβούλου επενδύσεων ακίνητης περιουσίας. Η εμπειρία αυτή μου έδειξε τη σημασία της διαχείρισης, της υπευθυνότητας και της προσοχής στις λεπτομέρειες, δεδομένου ότι η περιουσία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής και του μέλλοντος κάθε ανθρώπου.

Παράλληλα, η επιθυμία μου να αναπτύσσομαι συνεχώς με οδήγησε στην ευκαιρία να εργαστώ στο διεθνές τμήμα πωλήσεων της Apple. Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική, καθώς ασχολήθηκα αποκλειστικά με τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέσα από αυτή την εμπειρία, έμαθα πολλά για την τεχνολογία και το πώς μπορεί να βελτιώσει και να απλοποιήσει την καθημερινότητα μας.

Όσο προχωρούσα στην επαγγελματική μου καριέρα, συμμετείχα ενεργά και απολύτως αφοσιωμένα σε διάφορες ομάδες μπάσκετ εθνικών κατηγοριών, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου και προσπαθώντας να εμπνεύσω και άλλους νέους να ακολουθήσουν το πάθος τους.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του 2023, μου ανατέθηκε η θέση του Regional Manager σε μια εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού από το εξωτερικό. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να επιδείξω ηγετικές ικανότητες αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα για την ομαλή διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα.

Παράλληλα με όλες αυτές τις προσπάθειες, τον Ιούνιο μου προτάθηκε να επιστρέψω στην ομάδα της ΑΕ Πεντέλης για τη σεζόν 2023-2024, κάτι που αποδέχθηκα με ιδιαίτερη ικανοποίηση. Έτσι λοιπόν μου δίνεται την ερχόμενη σεζόν η δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά στον πιο πετυχημένο Αθλητικό Σύλλογο της περιοχής, να είμαι δίπλα στα γεγονότα και κυρίως να βοηθήσω να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, όπου και του αρμόζει να βρίσκεται.

Η εργασιακή μου εμπειρία σε συνδυασμό με την ηλικία, μου δίνουν τα απαραίτητα εφόδια να φέρω καινούριες, ώριμες προτάσεις και συμβουλές με γνώμονα το μέλλον της περιοχής μας.

 

Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε μαζί έναν δήμο που θα είναι πρότυπο για την υπόλοιπη Ελλάδα. Με την στήριξή σας, θα επιδείξω δέσμευση, ενθουσιασμό και προθυμία να εργαστώ για το καλό της Πεντέλης και των πολιτών της.

 

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και την ευκαιρία που μου δίνετε να συνεισφέρω στην κοινότητά μας. Είμαι διαθέσιμος για να ακούσω τις ιδέες και τις ανησυχίες σας και να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.