ΣΚΙΑΔΑ Ελένη

Πτυχιούχος Οικονομολόγος MΒΑ | Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος |Καθηγήτρια

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Μελίσσια.

Σπούδασα marketing & communications management στο αμερικανικό Κολλέγιο Deere.

Απέκτησα πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στο marketing μέσω προγράμματος e-learning στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Επιδιώκοντας την απόκτηση περαιτέρω γνώσεων ολοκλήρωσα με επιτυχία το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ)

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακές σπουδές – ΜΒΑ στο Ιταλικό Πανεπιστήμιο Marconi International Master in Business Administration με βαθμό άριστο.

Παρακολούθησα πρόγραμμα ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και συμμετείχα ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια ως ομιλήτρια μάρκετινγκ- μάνατζμεντ καθώς και μαθησιακών δυσκολιών.

Κατέχω πιστοποιητικά της αγγλικής γλώσσας

Η επαγγελματική δραστηριότητα

  • J&P ΑVAX (2000-2008) με απασχόληση στο τμήμα διοίκησης προσωπικού .
  • Εθνική Ασφαλιστική ως assistant Manager (2008 -2015).

Μεγάλη μου  αγάπη όμως είναι  η εκπαίδευση  και έκτοτε, έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στην εκπαίδευση διδάσκοντας μαθήματα οικονομικού περιεχομένου σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φοιτητών ( ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο ) Διοίκησης & Επιχειρήσεων Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με ενεργά μέλη 8500 φοιτητές  και ενεργή συμμετοχή  αλλά και αφοσίωση.

Είμαι αρθογράφος και κατά περιόδους δημοσιεύονται άρθρα μου σε διάφορα περιοδικά.

Ταμίας στην ΔΗΜ.Τ.Ο Πεντέλης .

Το 2019-2023 έβαλα για πρώτη φορά υποψηφιότητα , στο τοπικό Συμβούλιο στο Δήμο Πεντέλης και εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Μελισσίων . Η συμμετοχή μου  στο Δήμο είναι ενεργή σε καθημερινή βάση.  Είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας και διαχείρισης βιοαποβλήτων με αποτέλεσμα ο Δήμος Πεντέλης  να κατατάσσεται στους πρώτους Δήμους ως προς την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος δηλαδή στον περιορισμό των αστικών αποβλήτων .

Είμαι υπεύθυνη για την καλή λειτουργία των τριών κοιμητηρίων του Δήμου αλλά και για την χωροθέτηση των κάδων όλων των ρευμάτων αποβλήτων.

Επίσης, συμμετέχω  στην εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης με ενεργή δράση .

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Πεντέλης αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη της Δημάρχου , κα Δήμητρα Κεχαγιά  ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

E-mail:skiadae01@gmail.com
FB : HELENSKIADA

Instagram:helenskiada
Tel:6985883295