ΣΚΙΑΔΑ Ελένη

Πτυχιούχος Οικονομολόγος | Καθηγήτρια – Σύμβουλος Μάρκετινγκ – Μάνατζμεντ & Δημοσίων Σχέσεων

Λίγα λόγια για μένα…

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Μελίσσια.

Σπούδασα marketing & communications management στο αμερικανικό Κολλέγιο Deere, απέκτησα πιστοποιητικό εξιδικευμένης επιμόρφωσης στο marketing μέσω προγράμματος e-learning στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ενώ, επιδιώκοντας την απόκτηση περαίτερω γνώσεων ολοκλήρωσα με επιτυχία το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Παράλληλα, παρακολούθησα πρόγραμμα ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και συμμετείχα ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια μάρκετινγκ- μάνατζμεντ καθώς και μαθησιακών δυσκολιών. Το δε φθινόπωρο, ξεκινώ τη παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επικοινωνία και Ρητορική των Μέσων», στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Κατέχω πιστοποιητικά της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας ενώ αυτή τη περίοδο βρίσκομαι στο στάδιο εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκινά στην J&P ΑVAX (2000-2008) με απασχόληση στο τμήμα διοίκησης προσωπικού . Στη συνέχεια δραστηριοποιούμαι στην Εθνική Ασφαλιστική ως assistant Manager (2008 -2015). Έκτοτε, έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στην εκπαίδευση διδάσκοντας μαθήματα οικονομικού περιεχομένου σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον, συμμετέχω ως εισηγήτρια σε σεμινάρια με αναφορά στο μάρκετινγκ, τη θεωρία του μάνατζμεντ και την διοίκηση πωλήσεων.

Είμαι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φοιτητών ( ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο ) Διοίκησης & Επιχειρήσεων Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, με ενεργά μέλη 8500 φοιτητές .

Αρθογράφος στο περιοδικό e-stage.gr.

Εθελοντική συμμετοχή, υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, στο stekiradio.gr – το επίσημα αναγνωρισμένο, ως το πρώτο web radio των Ατόμων με AμεΑ , από τον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής .

Μέλος του σωματείου «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές μόνο Άνθρωποι » με πρόεδρο την κα Σύλβια Αντώναρου.

Η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πόλη μας χρειάζεται μια δήμαρχο που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.

Όλοι μαζί, δίπλα στη Δήμητρα Κεχαγιά θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο δήμος μας στις επερχόμενες εκλογές να αλλάξει χέρια.

Αντίστοιχα και εγώ θα να συμβάλλω με όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της πόλης μας, με ειλικρίνεια, νέες προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για μια πόλη ανθρώπινη προς τους πολίτες μας.

E-mail: skiadae@hotmail.com
Twitter: HELENSKIADA
Tel: 6985883295
LinkedIn: HELENSKIADA