ΣΙΜΑΤΟΥ Βασιλική

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και κατοικώ στον Δήμο Πεντέλης από το 1990.

Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Σιμάτο με καταγωγή από την Κεφαλλονιά και έχουμε αποκτήσει δυο κόρες, τη Διονυσία και τη Λίνα.

Είμαι πτυχιούχος υγειονομικός και διπλωματούχος Παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής και αισθητικής.

Έχω αναπτύξει διαχρονικά πλούσια κοινωνική δράση συμμετέχοντας σε πολλές Διεθνείς και Πανελλαδικές Οργανώσεις, με φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

1996 – 2000: Διετέλεσα Πρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

1995 – 2008: Υπήρξα Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μορτερού της Κοινότητας Πεντέλης.

1998 – 2013: Διετέλεσα Πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών « Παναθηναϊκή» του Δήμου Πεντέλης.

1998 – σήμερα: Αποτελώ ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης, ενώ διετέλεσα τρείς φορές Πρόεδρος αυτού, συμβάλλοντας με χορηγίες στον τομέα του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης και φιλανθρωπικό έργο στην Γκάνα της Αφρικής (αγορά ασθενοφόρου, προμήθεια φαρμάκων και χρηματοδότηση έργου παροχής πόσιμου νερού).

2000 – σήμερα: Αποτελώ Μέλος του Συλλόγου ¨Χαμόγελο του Παιδιού», του Συλλόγου «Φίλοι του Παιδιού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης» και του «Green Peace».

2014 – σήμερα: Eίμαι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών με δράση ως «Action Aid”.

2019 – σήμερα: Eίμαι εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης. Ήμουν πάντα δίπλα στον πολίτη εξυπηρετώντας τους σε καθημερινά και έκτακτα προβλήματα του τόπου μου. Δραστηριοποιούμαι στην Πολιτισμική Αναβάθμιση του Δήμου μας, ενώ παράλληλα, εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση Εμπορίας & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Πελατών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως Τοπική Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης παρέμεινα με ενεργό τρόπο κοντά στις ανάγκες των πολιτών και ειδικά στους ανθρώπους με ιδιαίτερες δυσκολίες, εργαζόμενη με αγάπη, αφοσίωση και ήθος.

Στην παρούσα φάση συντάσσομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης με την παράταξη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και την υποψήφια Δήμαρχο κα Δήμητρα Κεχαγιά.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να αποτελώ μέλος μιας αξιόλογης και αποτελεσματικής ομάδας που όχι μόνο δίνει λύσεις στα προβλήματα του τόπου αλλά δημιουργεί προοπτική, καινοτομεί, αξιοποιεί τις συνέργειες, εργάζεται με συνοχή και υπευθυνότητα.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μου, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και αλλά και τη σχετική εμπειρία, δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και μεθοδικότητα, συμβάλλοντας στη δράση για την επίτευξη του κοινού οράματος και την υλοποίηση του προγράμματος που θα λάβει χώρα την επόμενη τετραετία τον τόπο μας.

Στις επερχόμενες εκλογές, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξη με την ψήφο σας.

Είμαι περήφανη που αποτελώ μέλος μιας ομάδας που διαθέτει εμπειρία, έχει εργαστεί με αφοσίωση στο στόχο, συνέπεια, αξιοπρέπεια και πνεύμα συνεργασίας παράγοντας έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα στον Δήμο μας.

Το έργο αυτό πρέπει να συνεχιστεί και ζητώ για άλλη μια φορά την ψήφο σας για να συμμετέχω στο έργο αυτό.