Ποδηλατούμε ενωμένοι για το Κλίμα

Από το Δημαρχείο Πεντέλης πέρασε η ποδηλατοδρομία που ξεκίνησε από το Δημαρχείο Παπάγου για να καταλήξει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Η κίνηση αυτή που γίνεται από όλες τις ποδηλατικές ομάδες του Βόρειου Τομέα
Αττικής με σύνθημα «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το Κλίμα» σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή και επικοινωνήσει την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά μαζί με τους Αντιδημάρχους Γεωργία Μητροπούλου, Άντα Χάνου Μπούσουλα και Άγγελο Παλαιοδήμο, καθώς  και τον Πρόεδρο Κοινότητας Μελισσίων Νίκο Δροσάτο, υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες στον δήμο μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη,  δήλωσε πως και η περιφέρεια θα βοηθήσει να αποκτήσουν οι Δήμοι μας εναλλακτικές μορφές μετακίνησης και να υιοθετηθούν πολιτικές για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.

Η κα. Κεχαγιά, δεχόμενη το συμβολικό γλαστράκι από τους ποδηλάτες, δεσμεύτηκε πως την επόμενη φορά που θα περάσουν από τον Δήμο Πεντέλης, θα υπάρχει ποδηλατόδρομος. Ένα έργο που πάγωσε πριν από δέκα χρόνια αλλά η καινούργια διοίκηση σκοπεύει να το επαναφέρει και να το υλοποιήσει.

 

 

Comments are closed.