Ο κ. Στεργίου επιβεβαιώνει το απόλυτο ΤΙΠΟΤΕ για το θέμα των πυλώνων της ΔΕΗ στη Νέα Πεντέλη. Δεν υπάρχει χρηματοδότηση του έργου

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με ερώτησή της προς τη δημοτική αρχή σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης των πυλώνων της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη, είχε θέσει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Γιατί το έργο δεν συμπεριλήφθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για το έτος 2018, ως αναμενόταν;
  2. Έχει εκδοθεί από την αρμόδια υπηρεσία η απαιτούμενη Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων προκειμένου το έργο να είναι ώριμο;
  3. Έχει συνταχθεί η οριστική μελέτη μεταφοράς των πυλώνων; Εάν ναι, ποιος είναι ο εκτιμώμενος προϋπολογισμός του έργου και ποια η   πρόβλεψη για τη χρηματοδότηση αυτού;  Εάν όχι, ποιες οι ενέργειες σας για τη σύνταξη αυτής; 
  4. Υπάρχει κάποια αλλαγή στην πολιτική του ΑΔΜΗΕ για το θέμα, μετά τη νέα του μετοχική σύνθεση;
  5. Ποιες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για τη χρηματοδότηση του έργου από 1/9/2014; Παρακαλούμε για τη χορήγηση της σχετικής αλληλογραφίας του Δήμου με τους αρμόδιους φορείς για τα οικονομικά δεδομένα του έργου.

Αντί σοβαρής και υπεύθυνης απάντησης λάβαμε τηλεγράφημα του κ. Στεργίου, που το δίνουμε στη δημοσιότητα, προκειμένου οι πολίτες να το αξιολογήσουν.

Η ουσία είναι ότι ο κ. Στεργίου, όπως σε όλα τα θέματα της πόλης, δεν τα παρακολουθεί, δεν τα γνωρίζει σε βάθος, είναι παντελώς άσχετος και ανίκανος να τα επιλύσει.  Το χειρότερο είναι ότι κοροϊδεύει τον κόσμο.

Ο κ. Στεργίου πλέον δεν μπορεί και η παρουσία του στη θέση του Δημάρχου, υποβαθμίζει το θεσμό και θέτει σε τέλμα την πόλη και τα προβλήματά της.

Δείτε την απάντηση Στεργίου προς τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

 

Comments are closed.