Ο Βλάσσης Σιώμος εξελέγη νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ)

Vlasis Spap

Με αφορμή την εκλογή του κ. Βλάσση Σιώμου στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο Μανώλης Γραφάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“O Βλάσσης Σιώμος εξελέγη πρόεδρος του ΣΠΑΠ. Μπράβο του. Το άξιζε. Παλεύει τόσα χρόνια από κάθε θέση, απλού στρατιώτη και εθελοντή για το Πεντελικό.

Τώρα από τη θέση του προέδρου του ΣΠΑΠ πιστεύω ότι θα καταφέρει περισσότερα. Είναι για εμάς της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μεγάλη ικανοποίηση που ένα μέλος μας αναλαμβάνει αυτή τη σοβαρή υπευθυνότητα για το βουνό και την πόλη.

Τον καλώ να πορευθεί ενωτικά, να είναι πρόεδρος όλου του ΣΠΑΠ και των δήμων που τον αποτελούν, να είναι πρόεδρος όλου του Πεντελικού. Και είμαι σίγουρος ότι έτσι να είναι και θα έχει μια πετυχημένη θητεία.

Καλή δουλειά φίλε Βλάσση!”

Ο ίδιος ο κ. Σιώμος μετά την εκλογή του δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους Αυτοδιοικητικούς συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που συνετέλεσαν στην εκλογή μου στην προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο ΔΣ του ΣΠΑΠ.

Ελπίζω με τη βοήθεια των συναδέλφων του Διοικητικού Συμβουλίου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, έτσι ώστε να προωθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το σκοπό για τον οποίο έχει ιδρυθεί ο ΣΠΑΠ, που δεν είναι άλλος από την διατήρηση με κάθε τρόπο του περιβάλλοντος στο Πεντελικό βουνό».

 

Το σύνολο των αιρετών, των στελεχών, των μελών και των φίλων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ εύχεται στο κ. Βλάσση Σιώμο συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

Comments are closed.