ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Άντα

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Από το 1982 κατοικώ στα Μελίσσια , την πόλη στην οποία επέλεξα να δημιουργήσω την οικογένεια μου . Έχω δύο παιδιά , το Γιώργο και τη Χρύσα.

Σπούδασα Φυσικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανα Μεταπτυχιακές Σπουδές στους τομείς :

  • «Φυσική Περιβάλλοντος – Μετεωρολογία » στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1992)
  • «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση – Ανάπτυξη και Προγραμματισμός » στο Διϊδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (2016) .

Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση που έχω δημιουργήσει με το σύζυγό μου ως υπεύθυνη στον τομέα στρατηγικής ανάπτυξης και οργάνωσης.

Η θέλησή μου να προσφέρω στην Πόλη μας και η αγάπη μου για την νέα γενιά μου έδωσε τη δύναμη να συμμετέχω πιο ενεργά στα δρώμενα του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης.

Με την στήριξη των συμπολιτών μου από το 2010 εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος και έχω υπηρετήσει την Πόλη μας ως :

  • Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής ( 2011-2012)
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών –Τεχνικών – Διοικητικών υπηρεσιών και Περιβάλλοντος ( 2013-2014 )
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας –Παιδείας –Πολιτισμού –Αθλητισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ( 2014-2017 )
  • Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για το « Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Πεντέλης» (2016 -2019 )

Στην παρούσα  θητεία  ( 2019-2023 ) είμαι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος. Από τον Δεκέμβριο του 2023 είμαι υπεύθυνη στην Δημοτική Ενότητα της Πεντέλης.

Σε αυτή τη θητεία εκτελούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στο δήμο μας και έχουμε εξασφαλίσει 77 εκατ.  ευρώ από χρηματοδοτήσεις. Με το έργο μου έχω δώσει  το στίγμα της γόνιμης προσφοράς μου στο Δήμο μας . Σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί για να διαμορφώσουμε μία καλύτερη Πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.