Με λαμπρότητα τελέσθηκε η Δοξολογία και ο Αγιασμός των Υδάτων ανήμερα των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων

Με λαμπρότητα τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής της Δ.Κ. Μελισσίων, την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 η Δοξολογία και ο Αγιασμός των Υδάτων ανήμερα των Θεοφανείων.

Παρέστησαν η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, οι Αντιδήμαρχοι Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος και Άντα Μπούσουλα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ. Μελισσίων Νίκος Δροσάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Φρεμεντίτης και πλήθος πιστών.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, ευχήθηκε φώτιση και σύμπνοια, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Τα Θεοφάνεια είναι η πρώτη μεγάλη θρησκευτική μας γιορτή από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Είναι η γιορτή της φανέρωσης στους ανθρώπους της Αγίας Τριάδας. Είναι η γιορτή της βάπτισης του Ιησού Χριστού, της κάθαρσης, της αναγέννησης για τη νέα πνευματική πορεία του ανθρώπου.

Εύχομαι από καρδιάς καλή μας φώτιση, για ομόνοια και σύμπνοια, αγάπη, ειρήνη και ευημερία.   Χρόνια Πολλά σε όλους, ειδικότερα όμως σε όσους εορτάζουν σήμερα, αλλά και αύριο».

Η Τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο Μελισσίων, ματαιώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

 

 

Comments are closed.