Με επιστολή προς τον κ. Στεργίου οι 14 νέοι αιρετοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ζητούν την αναβολή της σημερινής ορκωμοσίας λόγω του πένθους για το χαμό του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσου Καρατζή

Simpoliteia LogoΟμόφωνα αποφάσισαν οι 14 νέοι αιρετοί Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με επιστολή τους να ζητήσουν την αναβολή της σημερινής ορκωμοσίας λόγω του πένθους λόγω του πένθους για το χαμό του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάσου Καρατζή.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ Δήμαρχο Πεντέλης κο Δημήτρη Στεργίου

Οι νέοι 14 αιρετοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και έχουν κληθεί στη σημερινή ορκωμοσία, αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν τη σημερινή αναβολή της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του συναδέλφου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης Τάσου Καρατζή.

Ο στοιχειώδης σεβασμός στη μνήμη του συναδέλφου, επιβάλλει την αναβολή της σημερινής διαδικασίας και την μετάθεσή της για αύριο ή μεθαύριο και μάλιστα με λιτό και σύντομο χαρακτήρα.

Από το γραφείο τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

Comments are closed.