Μανώλης Γραφάκος: Επιλογή μας δεν είναι η πόλωση, ούτε η λασπολογία

dimotikes-ekloges1

Σε αντίθεση με τη σημερινή δημοτική αρχή και διάφορα μεμονωμένα πρόσωπα που πορεύονται στις εκλογές χωρίς όραμα και χωρίς προτάσεις για το Δήμο, χρησιμοποιώντας μόνο ψεύδη και λάσπη, εμείς επιλέγουμε την ήρεμη και υπεύθυνη προβολή προτάσεων και θέσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης

Σε ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μανώλης Γραφάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σε σχέση με τις επερχόμενες εκλογές και τις στρατηγικές επιλογές της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

«Πλέον οδεύουμε προς τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Εκλογές κρίσιμες για το μέλλον των πόλεών μας, εκλογές που πρέπει να γίνουν με κριτήριο ποια δημοτική ομάδα μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Σε αυτή την πορεία, εμείς της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ έχουμε μια σταθερή επιλογή. Σε αντίθεση με τη σημερινή δημοτική αρχή και διάφορα μεμονωμένα πρόσωπα που πορεύονται χωρίς όραμα και χωρίς προτάσεις για το Δήμο, χρησιμοποιώντας μόνο ψεύδη και λάσπη, εμείς επιλέγουμε την ήρεμη και υπεύθυνη προβολή προτάσεων και θέσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης. Η επιλογή μας δεν είναι η πόλωση, ούτε η λασπολογία.

Το Μάιο οι πολίτες θα επιλέξουν τη νέα δημοτική αρχή της πόλης μας για την πενταετία 2014-2019. Μια δημοτική αρχή που θα διαδεχθεί την τριετή περίοδο αδράνειας και μηδενικής παραγωγής έργου στην πόλη μας.

Η πορεία προς τις εκλογές δεν πρέπει να γίνει με όρους τυφλής αντιπαράθεσης δεκαετίας ΄80. Εμείς δεν επιλέγουμε το δρόμο της πόλωσης, της λάσπης και της ψευδολογίας, παρόλο που είμαστε εκείνοι που κατά κόρο υφίστανται τέτοιες συμπεριφορές και μεθόδους.

Πιστεύουμε ότι αυτά που μας ενώνουν σαν πολίτες είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και η δική μας πορεία προς τις εκλογές θα χαρακτηριστεί από παρουσίαση ολοκληρωμένων και καλά επεξεργασμένων προτάσεων για το μέλλον της πόλης, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν δημιουργήθηκε για να διχάσει. Δημιουργήθηκε για να ενώσει, να συνθέσει, να δημιουργήσει, να φέρει θετικά, μετρήσιμα και συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ πέτυχε μέχρι σήμερα να συσπειρώσει πολλούς ικανούς συμπολίτες μας με μακρά αποτελεσματική προσφορά στα κοινά της πόλης μας.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ επίσης πέτυχε κάτι εξίσου σημαντικό. Να εμπνεύσει νέους, ικανούς και καταξιωμένους συμπολίτες μας να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου μας.

Αυτός ο συνδυασμός εμπειρίας και όρεξης για δουλειά, πολλών συμπολιτών μας, πάνω σε ένα κοινό πρόγραμμα, είναι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Αυτό θα προβάλλουμε αφήνοντας πίσω το χθες και κοιτώντας με ευθύνη στο αύριο».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Συμπολιτεία Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη”

 

 

 

 

Comments are closed.