Μανώλης Γραφάκος: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην κατασκευή κτηρίου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου στο Λόφο Κουφού

newego_LARGE_t_1101_54233265

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με την ανέγερση κτηριακού συγκροτήματος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Λόφο Κουφού, ο Μανώλης Γραφάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θεωρούμε ότι το ζήτημα της κατασκευής ενός κτηρίου 2500 τ.μ. στο χώρο του Αστεροσκοπείου Πεντέλης στο Λόφο Κουφού είναι εξαιρετικά σοβαρό. Διαφωνούμε κάθετα στην προοπτική αυτή. Στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα επισκεφθούν αύριο το πρωι την πολεοδομία προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα και να κάνουν τυχόν ενστάσεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι η άμεση λειτουργία της πολεοδομιας στην πόλη μας, μπορεί να αντιμετωπισει αποτελεσματικά και σε όφελος του Δήμου όλα αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όμως η νοοτροπία του κ. Στεργίου να λειτουργεί ως κοινοτάρχης της δεκαετίας του 70, δεν του επέτρεψε να αντιληφθεί αυτή τη σπουδαιότητα και έτσι η πολεοδομία δεν ανήκει στο Δήμο μας, με αποτέλεσμαα σήμερα να τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα.
Όλα αυτά θα αλλάξουν από 26 Μαϊου. Απόλυτη προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η λειτουργία της πολεοδομίας στο Δήμο μας».

 

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

 

 

 

 

 

Comments are closed.