Λούνα Παρκ Πεντέλης: Καταγγελία προς το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από Μανώλη Γραφάκο, Αντώνη Φειδοπιάστη και Λεωνίδα Λάζο. Τον εγκαλούν ότι δεν μπορεί δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις δύο περιπτώσεις λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων

louja-351x185

Σε καταγγελία προς το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μανώλη Αγγελάκα, για το Λούνα Παρκ Πεντέλης προέβησαν ο Μανώλης Γραφάκος, ο Αντώνης Φειδοπιάστης και ο Λεωνίδας Λάζος.

Στην καταγγελία τους, επανέρχονται στο θέμα με στόχο ο Γενικός Γραμματέας να προβεί άμεσα στις αναγκαίες και απαιτούμενες ενέργειες για την παντελή διακοπή της συγκεκριμένης επιχείρησης, έως και την νόμιμη αδειοδότηση της καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών κυρώσεων εις βάρος του Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε στην αντίστοιχη τραγική περίπτωση του Ελληνικού.

Ειδικότερα, οι τρεις δημοτικοί Σύμβουλοι επισημαίνουν στην καταγγελία τους εκτός από την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου χώρου και τις ευθύνες που προκύπτουν για τον κ. Στεργίου από την υπόθεση αυτή και για την οποία έχει παραπεμφθεί για απιστία και παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Τέλος σημειώνουν ότι οι δύο πανομοιότυπες υποθέσεις των Λούνα Παρκ στο Ελληνικό και την Πεντέλη, δε μπορεί να τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης με στόχο την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων, δεδομένου ότι ο κ. Κορτζίδης είναι προβεβλημένο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Comments are closed.