Λέτε ψέματα για ακόμα μια φορά κε Στεργίου και συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τους πολίτες

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ στο εξής δεν θα αφήνει αναπάντητα τα ψέματα του κ. Στεργίου, μέσα από το γραφείο τύπου του που έχει μεταβληθεί σε ένα κανονικό γραφείο προπαγάνδας που, όπως και ο κ. Στεργίου, έχει πάρει διαζύγιο με την ειλικρίνεια και την υπευθυνότητα.

Οι πολίτες καλό είναι να καταλάβουν ότι η παραγωγή ψεύτικων ειδήσεων και γεγονότων, αποτελούν το μοναδικο μέσο “προβολής” του φτωχού “έργου” του κ. Στεργίου στην πόλη.

Για την υπόθεση των αστυνομικών τμημάτων της πόλης, μετά από επικοινωνία που είχαν στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ με τους αρμοδίους φορείς, σημειώνουμε:

Ο κ. Στεργίου λέει ψέματα στους κατοίκους της πόλης ότι έδωσε μάχη να διατηρηθεί ένα αστυνομικό τμήμα στο Δήμο. Καμία μάχη δεν έδωσε, απλά ευχρίστησε ευγενικά το Υπουργείο που δεν έκλεισε και τα δύο αστυνομικά τμήματα της πόλης μας.

Ο κ. Στεργίου λέει ψέμματα στους Μελισσιώτες, διότι στη σύσκεψη που έγινε για το θέμα, υποστήριξε (όπως άλλωστε το αναφέρει και στην ανακοίνωσή του) ότι το ένα αστυνομικό τμήμα της πόλης πρέπει να πάει στην Παλαία Πεντέλη.

Ο κ. Στεργίου λέει ψέματα στους κατοίκους της Παλαιάς Πεντέλης ότι παλεύει για τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής τους. Αστυνομικό τμήμα οι κάτοικοι της Παλαιάς Πεντέλης θα έχουν μόνο αν διατηρηθούν και τα δύο αστυνομικά τμήματα της πόλης. Αυτή πρέπει να είναι η γραμμή του Δήμου και όχι το ένα αστυνομικό τμήμα του Δήμου να πάει στην Πεντέλη, όπως έλεγε στην αρχική ανακοίνωσή του ο κ. Στεργίου.

Τέλος σε ότι αφορά την “άρνησή” μας για την απόκτηση από το Δήμο οικήματος, που μόνο στη φαντασία του κ. Στεργίου θα στέγαζε το αστυνομικό τμήμα Παλαιάς Πεντέλης, προκαλούμε τον κ. Στεργίου να δώσει στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα απόκτησης του οικήματος. Αν θυμόμαστε καλά, το πρόγραμμα αυτό θα επιβαρύνει το Δήμο με ετήσια τοκοχρεολύσια 72.000 ευρώ για 20 χρόνια, με καμία δέσμευση από το υπουργείο ότι θα νοικιάσει το χώρο.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.