ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Χριστίνα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από την δεκαετία του ’80 είναι μόνιμος κάτοικος του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης.

Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) και κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών, στις «Επιστήμες των Αποφάσεων» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» από το Διεπιστημονικό Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών των  Ε.Μ.Π. – ΕΚΠΑ- ΠΑΠΙ.

Από το 2000 εως σήμερα εργάζεται ως Τραπεζικό Στέλεχος στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας .

Από το 2014 μέχρι το 2018 ήταν εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων της Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάλυσης της Τράπεζας, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια είναι Αναπληρωματικό Μέλος της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης.

Είναι μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορες Εθελοντικές Δράσεις: Αναδασώσεις Πεντελικού Όρους, «Όλοι Μαζί για το Παιδί», Αθλητικούς Αγώνες Κοινωνικής Προσφορά,  «Αθήνα 2004» κ.λ.π.

Μιλάει άριστα Αγγλικά, πολύ καλά Γερμανικά και είναι λάτρης του Αθλητισμού (Δρομικοί Αγώνες, Τένις) και της Φύσης (Πεζοπορίες, περίθαλψη κατοικιδίων).

Όραμα της είναι να κάνουμε τη Πόλη μας κλιματικά ουδέτερη, μέσα από έξυπνες τεχνολογίες και τους Συμπολίτες μας ποιο ενεργούς με τον Αθλητισμό, ανεξαρτήτως ηλικίας.