Κοσμοσυρροή, κέφι και αισιοδοξία στην Κοπή Πίττας της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Μανώλης Γραφάκος: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή εκμαυλίζει την κοινωνία, κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών και κάνει τους πολίτες να αισθάνονται υποχρεωμένοι»

3

Σε γλέντι μέχρι πρωίας εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίττας του Συνδυασμού.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, στελέχη και μέλη του Συνδυασμού, γέμισαν τις αίθουσες του «Μαγγίνα», σε μια πέρα κάθε προσδοκίας, επιτυχημένη βραδιά.

4

Στην ομιλία του ο Επικεφαλής της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ευχαρίστησε όλους τους εκλεγμένους Συμβούλους, καθώς και κάθε μέλος, ενώ έδωσε το στίγμα και τη διαφορά του Συνδυασμού, σε σχέση με την ολοένα και αυξανόμενη διάβρωση της λειτουργίας του Δήμου. Στηλίτευσε την ανάδειξη των αυτονόητων ως μεγάλων επιτυχιών της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι έχει εμπεδωθεί ένα κλίμα εκμαυλισμού και χαμηλών προσδοκιών. Η αναμονή των πολιτών από το Δήμο έχει περιοριστεί στα ελαχίστως απαραίτητα και αυτά μέσα από ένα κλίμα που δημιουργεί την αίσθηση υποχρέωσης των κατοίκων απέναντί στη Διοίκηση του Δήμου. Έχει χαθεί το όραμα, ο προγραμματισμός και η φαντασία, πίσω από τη σκιά της λογικής του «ενός ανδρός αρχή».

7

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εξήρε το ρόλο κα τη συνεισφορά του Μανώλη Γραφάκου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης ανακοίνωσε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για ορισμό του Μανώλη Γραφάκου, ως Αναπληρωτή Γραμματέα προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με ευθύνη την αμφίδρομη επικοινωνία του προγράμματος του Κόμματος στην κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς.

5

Μετά την κοπή της πίττας, ακολούθησε χορός και γλέντι που κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί.

Ευχαριστούμε, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά.

6

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.