Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η Δήλωση Συμμετοχής της Συμπολιτείας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές

DSC_0562 copy

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η Δήλωση Συμμετοχής της Συμπολιτείας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.

Τη Δήλωση κατέθεσαν για λογαριασμό του Συνδυασμού ο επικεφαλής Μανώλης Γραφάκος και τα τρία νεώτερα στελέχη του Συνδυασμού, Αθηνά Μπούρα, Άννα Συλίκου & Φώτης Χατζηδάκης που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Νέας Πεντέλης, Μελισσίων και Πεντέλης αντίστοιχα.

Ο Μανώλης Γραφάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι η μέρα που επισημοποιείται μια διαδικασία που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2012, όταν οι υγιείς δυνάμεις της πόλης λειτούργησαν συνεκτικά για να ενώσουν και όχι για να διχάσουν.  Η Συμπολιτεία είναι ως συνδυασμός ότι καλύτερο έχει παρουσιασθεί στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, στον Αυτοδιοικητικό τομέα.  Συνδυάζει την εμπειρία των παλαιοτέρων και τον ενθουσιασμό των νέων, που ανανεώνουν σημαντικά το ψηφοδέλτιό μας. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές και θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμά μας.

Ο κυριότερος όμως στόχος μας είναι να ενώσουμε την πόλη και να την πάμε μπροστά και όχι πίσω, όπως πήγε την τελευταία τριετία.  Όλοι εμείς στη Συμπολιτεία έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν από όποια θέση και αν μας έταξαν οι πολίτες.  Γνώμονας πάντα ήταν το καλό της πόλης.  Αυτό το μοντέλο θα εφαρμόσουμε και ως Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης».

Η οριστική λίστα των Υποψηφίων

 

 

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Comments are closed.