Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ετοιμάζει το πρόγραμμά της και ακούει τους πολίτες

Από τις αρχές του 2019, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα δημοσιοποιεί σταδιακά τα πρόγραμμά της.

Ήδη τα στελέχη της, μαζί με εξειδικευμένους επιστήμονες, συμμετέχουν σε ομάδες εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τις προτάσεις ανά θεματική ενότητα.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα είναι τρεις:

  • Διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης, με πολεοδομικές και χωροταξικές παρεμβάσεις, δρομολόγηση των αναγκαίων υποδομών καθώς και ανάδειξη του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου του Πεντελικού
  • Βελτίωση της καθημερινότητας με παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, όπως καθαριότητα, ασφάλεια, κίνηση στην πόλη, παιδεία, αθλητισμός, πολιτισμός κλπ
  • Πέρασμα του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή.

Ήδη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, ώστε σε λίγα λεπτά οι πολίτες να δώσουν τις δικές τους απόψεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις. Χρειάζεται δράσεις με σχέδιο και πρόγραμμα.Διαμορφώνουμε ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο πρόγραμμα για να δώσουμε τις λύσεις που απαιτούνται.Οι απόψεις σας θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια μας να κάνουμε την πόλη μας πιο νοικοκυρεμένη, πιο καθαρή, πιο φιλόξενη, πιο ασφαλή και πιο σύγχρονη.Οι πολίτες έχουν το λόγο! Κι εμείς ακούμε».

 

Βρείτε το ερωτηματολόγιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ:

Εσύ έχεις το λόγο! Πες μας τι προτείνεις! Η γνώμη σου μετράει

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.