Η πόλη έχει ανίκανο και αναξιόπιστο Δήμαρχο που μετέρχεται διαρκώς ψέματα για να κρατά την καρέκλα του

Εμείς τον έχουμε καταλάβει, πλέον τον κατάλαβαν και οι εργαζόμενοι, απομένει να τον καταλάβουν και όλοι εκείνοι που συνεχίζει να τους κοροϊδεύει

001

Τα εκφυλιστικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στο Δήμο μας από χθες, Τρίτη 13 Ιουνίου, δεν έχουν προηγούμενο.

Το Δημαρχείο τελεί υπό κατάληψη από τους εργαζομένους του Δήμου, ο κος Στεργίου έχει γίνει λαγός, είναι άφαντος και αδύναμος να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο τους εργαζομένους σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο, αναδεικνύουν περίτρανα δύο πράγματα: Την αναξιοπιστία και την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής.

002

Oι εργαζόμενοι του Δήμου, πλέον έζησαν από πρώτο χέρι και πολύ άμεσα, την απόλυτη κοροϊδία του κ. Στεργίου. Έζησαν τον απίστευτο εμπαιγμό και τα ψέματα που με μεγάλη ευκολία μεταχειρίζεται.

Επίσης η ανικανότητά του, είναι πλέον εμφανέστατη. Εκδηλώνεται σε κάθε θέμα του Δήμου και ο ίδιος προσπαθεί να την καλύψει με φαραωνικά και ναρκησιστικά δελτία τύπου, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς. Οι απίστευτες κουτοπονηριές του και οι διοικητικές ανοησίες που κάνει για να μην καταβάλλει σε εργαζομένους το επίδομα που το δικαστήριο τους επιδίκασε από το 2012!!, δεν έχουν προηγούμενο. Επίδομα που τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους το καταβάλλει σε τρεις δόσεις και τώρα θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό και τότες υποσχέσεις, να κάνει αίτηση αναίρεσης της απόφασης.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θεωρεί ηθική κατάντια για την πόλη και την ιστορία της, την παρουσία του κ. Στεργίου στο Δημαρχιακό θώκο.

Πλέον κανείς, ούτε οι εργαζόμενοι, δεν έχει δικαιολογία να λέει “δεν ήξερα” ή εξαπατήθηκα. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους να τερματίσουν το συντομότερο τη σημερινή φαύλη διοίκηση του Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.