Η εμπάθεια και η εκδικητικότητα της διοίκησης Στεργίου φάνηκε για μια ακόμα φορά. Είπαμε, δυστυχώς, ο άνθρωπος στα 70 του χρόνια δεν αλλάζει!!

Η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να αντικαταστήσει από μέλος της οικονομικής επιτροπής την κα Νατάσα Κοσμοπούλου, γνωστή για την προσφορά της στην πόλη μας, παρότι δικαιολόγησε με χαρτί ιατρού τις απουσίες της, δείχνει για μια ακόμα φορά την αρρωστημένη εμπάθεια του κ. Στεργίου και των περισσότερων συμβούλων του, εναντίον του Μανώλη Γραφάκου και των συνεργατών του.

Η εμπάθεια αυτή, κορυφώθηκε στην περίοδο 2010 – 2014 με ένα πρωτοφανή πόλεμο λάσπης, συκοφαντιών και δυσφημιστικών αναφορών κατά του Μανώλη Γραφάκου. Παρά το γεγονός ότι η λασπολογία του κ. Στεργίου έπεσε στο κενό και ο Μανώλης Γραφάκος δικαιώθηκε πανηγυρικά για το έργο του, εν τούτοις ο κ. Στεργίου συνεχίζει με ενέργειες διχαστικές και εμπαθείς, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ποιότητα τον χαρακτήρα του.

 

Η χθεσινή του ενέργεια, απλά πιστοποιεί τα παραπάνω.

 

Ευτυχώς χθες υπήρξαν τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που διατήρησαν στον συγκεκριμένο θέμα την αξιοπρέπειά τους και διαχώρησαν τη θέση τους από τη διοίκηση Στεργίου.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.