Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε ΣΚΑΪ και Open TV: Οι κατηγορίες περί ρατσισμού είναι εύκολες αν δε θέλουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά σε σημερινές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην Εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ και στην Εκπομπή Ώρα Ελλάδας 7 στο Open TV, έκανε μία επισκόπηση του θέματος που έχει προκύψει με την απόφαση για παραχώρηση της πρώην πτέρυγας Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ για κέντρο μεταφοράς μεταναστών.

Αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει τόσο η ίδια όσο και ο Δήμος στο σύνολό του για να ανακληθεί αυτή η απόφαση, λέγοντας ότι επιδίωξη και πρόταση προς την Κυβέρνηση είναι να επαναλειτουργήσει ο χώρος ως Νοσοκομείο, καθώς κάθε άλλη χρήση είναι αδύνατη δεδομένου ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση στην οποία κάλεσε τους πολίτες για να τους ενημερώσει σχετικά με το μεταναστευτικό και εξέφρασε για άλλη μία φορά, την αίσθηση που έχει και  μετά την εκδήλωση αυτή ότι οι πολίτες είναι στο πλευρό της.

Σχολιάζοντας την χθεσινή επίθεση στο Δημαρχείο με τρικάκια και μπογιές αναφέρε:

«Οι κατηγορίες περί ρατσισμού είναι εύκολες όταν δε θέλουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα.  Μπορούμε να βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους χωρίς κανένα κόστος»

Και κατέληξε λέγοντας:

«Η απόφαση της παραχώρησης του χώρου είναι τελείως αυθαίρετη. Κανείς δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας. Μάθαμε για αυτήν την απόφαση μετά τη δημοσίευσή της, σαν να μη χρειαζόταν να ρωτηθεί η Δήμαρχος και η τοπική κοινωνία για μία τέτοια απόφαση. Εφόσον ξέρουμε το γενικό και το περιφερειακό σχέδιο της Κυβέρνησης και μπούμε και εμείς κάτω από την ομπρέλα αυτού του σχεδίου, προφανώς είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε συζήτηση, αλλά πρωτίστως πρέπει να γνωρίζουμε».

 

Δείτε τις παρεμβάσεις:

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.