Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά στην κοπή της πίτας της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: «Γίνονται πολλά, θα γίνουν ακόμη περισσότερα»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πεντέλης στα Μελίσσια, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, σε μια εκδήλωση γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό από τους πολυάριθμους παρισταμένους, οι οποίοι κατέκλυσαν το χώρο.

Καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και παρισταμένους η Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά, ευχαρίστησε τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τη συμβολή τους στον εκλογικό αγώνα που έφερε την παράταξη στη Διοίκηση του Δήμου.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των 5 πρώτων μηνών της νέας δημοτικής αρχής, η Δήμητρα Κεχαγιά αναφέρθηκε στον τομέα της καθαριότητας, λέγοντας ότι αποτελεί ακόμη το μεγάλο πρόβλημα της πόλης, το οποίο θα αντιμετωπισθεί άμεσα, καθώς θα επιλυθούν σταδιακά οι δυσκολίες από την έλλειψη προσωπικού και τα απαρχαιωμένα μέσα που διαθέτει ο Δήμος. Τόνισε επίσης ότι αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων καθώς υποβλήθηκε ολοκληρωμένη πρόταση προς τον αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την απόκτηση νέου εξοπλισμού που θα εισάγει νέα λογική στο διαχωρισμό των αποβλήτων, με τη χρήση και καφέ κάδων για τα βιοαπόβλητα.

Αναφέρθηκε επίσης:

Στον νέο προϋπολογισμό του Δήμου λέγοντας πως για πρώτη φορά δεν υπάρχουν λειτουργικά ελλείμματα και στις νέες μελέτες που σχεδιάζονται για προγράμματα που θα φέρουν χρηματοδοτήσεις και έργα στο Δήμο.

Στη μεταφορά των πυλώνων της Δ.Ε.Η. στη Νέα Πεντέλη, ενός έργου που ξεκίνησε πριν αλλά το οποίο θα υλοποιηθεί χωρίς επιβάρυνση των πολιτών και αυτό αποτελεί επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής.

Στην αποχέτευση της Καλλιθέα Πεντέλης και την άρση των αγκυλώσεων που υπήρχαν ώστε να τελειώσει άμεσα το έργο και να κατασκευαστεί στο σύνολο του, με λύση που δόθηκε άμεσα, κάνοντας πράξη μία προεκλογική δέσμευση.

Στην παροχή από το Δήμο προς τους φοιτητές λεωφορείου για την Πανεπιστημιούπολη και στην Πολυτεχνειούπολη.

Και η Δήμητρα Κεχαγιά κατέληξε λέγοντας:

«Δεν είναι δυνατό να λύσουμε όλα τα προβλήματα από τη μία μέρα στην άλλη, διότι κάτι τέτοιο δεν είναι ανθρωπίνως εφικτό.  Καταφέραμε όμως αρκετά σε αυτό το χρονικό διάστημα, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, με συναίνεση από όλες τις πλευρές αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας καλώ λοιπόν όλους να έρθετε κοντά μας, μαζί με όλους όσοι ενδιαφέρονται για την πόλη μας, που συμφωνούν με το πρόγραμμα και τις ιδέες που μπορούμε να υλοποιήσουμε για το καλό της πόλης».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, πρώην Επικεφαλής της Συμπολιτείας και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Πεντέλης Κώστας Κοσοβίτσας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κεχρής.

Παρέστησαν επίσης σύσσωμη η Ομάδα των αιρετών της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και δεκάδες εκπρόσωποι  πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων της πόλης.

Ευχές απέστειλαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο πρώην Δήμαρχος Μελισσίων Δημήτρης Τομπουλίδης.

 

 

Comments are closed.