ΖΙΟΥΛΑΣ Δημοσθένης

Γεννήθηκα στην Μελβούρνη Αυστραλίας το 1972 και πλέων ζω και μεγαλώνω στα Μελίσσια. Οι ρίζες μου είναι ηπειρωτικές και αγαπώ την πόλη μου για την μοναδική της θέση , το μοναδικό κλίμα και την άμεση επαφή με την φύση καθώς βρίσκεται πάνω στο μοναδικό μας βουνό την Πεντέλη.

Έχω σπουδάσει τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός , γνωρίζω την αγγλικη γλώσσα, αρθρογραφώ από χόμπι , είμαι εθελοντής όπου μπορώ και είμαι και υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης με την ομάδα της Συμπολιτείας και την Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά.

1999- 2000 Υπάλληλος στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών στο τμήμα διαχείρισης φάσματος.

2000 – 2012 Υπεύθυνος αδειοδότησης σταθμών κινητής τηλεφωνίας για την εταιρεία NOVA (πρώην WIND).

2012 – 2021 licensing support specialist σταθμών κινητής τηλεφωνίας στην εταιρεία VICTUS.

2021 έως Σήμερα Licensing Expert στην εταιρεία VANTAGETOWER. Υπεύθυνος αδειοδότησης σταθμών κινητής τηλεφωνίας , υπεύθυνος αναθέσεων , σύνταξη νομικών υπομνημάτων, και έλεγχος εργολάβων.

Εδώ και 3 χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα επικοινωνίας της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και έρχομαι καθημερινά σε επικοινωνία με τους δημότες του Δήμου Πεντέλης για τον έλεγχο των αιτημάτων τους μέσα από το FIXmyCITY , την παρακολούθηση τους αλλά και την τελική επιβεβαίωση κλεισίματος των συγκεκριμένων αιτημάτων με την επιτυχή ολοκλήρωση τους.

Μέλος στην πολιτιστική ομάδα του δήμου δίπλα στην αντιδήμαρχο Φωτεινή Μαρκαντώνη, παρών σε κάθε εκδήλωση και στο καλωσόρισμα και την εξυπηρέτηση όλων των δημοτών
που έρχονται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.

Η περιοχή της Πεντέλης έχει μοναδικές ομορφιές και οφείλουμε να τις αναδείξουμε και να πάμε την πόλη μας μπροστά για ένα καλύτερο παρόν αλλά περισσότερο για ένα καλύτερο μέλλον. Η αγάπη μου για την πόλη είναι απεριόριστή και είναι τιμή μου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι.

Η μεγαλύτερη μου όμως αγάπη μου είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της πόλης μου που είναι όλοι μοναδικοί και όλοι έχουν κάτι να σε διδάξουν.

Το ταξίδι συνήθως είναι ποιο σημαντικό από την ίδιο τον προορισμό.

Email επικοινωνίας : dimozls16@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6932333895.