Ερώτηση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σχετικά με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς στη Νέα Πεντέλη σε μόνιμο χώρο που δεν θα επιβαρύνει του κατοίκους

Το θέμα της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς της Νέας Πεντέλης σε μόνιμο χώρο που θα δεν επιβαρύνει τους περίοικους, είναι από τα πιο γνωστά προβλήματα της Νέας Πεντέλης. Επί επτά χρόνια ο κ. Στεργίου υπόσχεται ότι θα λύσει το θέμα, ότι δρομολογεί διαδικασίες και διάφορες άλλες υποσχέσεις, που ως γνωστόν τις δίνει με στόχο να κερδίζει χρόνο και να βάζει τα προβλήματα «κάτω από το χαλί».

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με ερώτημά της προς τη διοίκηση του Δήμου, δια της Επικεφαλής Δημοτικής Συμβούλου Νατάσας Κοσμοπούλου και του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Καλλιανιώτη, ζητά ενημέρωση για τις ενέργειες και τις προθέσεις της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ρωτά αν έχει διερευνηθεί από τη διοίκηση Στεργίου η σχετική πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Καλλιανιώτη, που διατυπώθηκε στην επιτροπή που είχε συσταθεί για το θέμα, και αφορά στο ενδεχόμενο μεταφοράς της λαϊκής στο πρώην Ναυτικό Νοσοκομείο των Μελισσίων, με την οποία είχε συμφωνήσει και η διοίκηση του Δήμου.

Ζητά ενημέρωση για το αν ευσταθούν οι φήμες που διαδίδουν στελέχη της διοίκησης, ότι επίκειται μετακίνηση της λαϊκής, στον ως άνω αναφερόμενο χώρο, καθώς και ενημέρωση για τη σχετική αλληλογραφία με το ΝΑΤ και τον Οίκο του Ναύτου, ή με άλλο αρμόδιο φορέα για το θέμα.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.