Επίσκεψη της Δήμητρας Κεχαγιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων Δήμου Πεντέλης και Σ.Π.Α.Π.

Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης πραγματοποίησε η επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, συνοδευόμενη τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσση Σιώμο και κλιμάκιο στελεχών του Συνδυασμού.

Κατά τη διάρκεια της τρίωρης επίσκεψή της, η Υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, παρέδωσε συμβολικά δώρα με την ευκαιρία του νέου έτους και αντάλλαξε ευχές με υπαλλήλους του Δήμου και εθελοντές, ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες χιονόπτωσης και παγετού.

Η Δήμητρα Κεχαγιά καταλήγοντας, τόνισε:

«Επαναλαμβάνω όσα είπα στο σημερινό Συντονιστικό του Δήμου Πεντέλης: τα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι διαθέσιμα και βρίσκονται σε ετοιμότητα για οτιδήποτε απαιτηθεί ή χρειαστεί.

Για εμάς, τα θέματα πολιτικής προστασίας είναι πρώτα στην ατζέντα μας. Χρειάζονται αποτελέσματα στην προστασία και εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι φιέστες.

Υπάρχουν περιθώρια για καλύτερη οργάνωση στο Δήμο μας, αλλά επιβάλλεται να εντάξουμε και τις νέες τεχνολογίες σε αυτή την προσπάθεια.

Η πολιτική προστασία είναι γνωστό σε εμένα αντικείμενο, αλλά υπάρχουν και στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που αποδεδειγμένα έχουν πολυετή εμπειρία και προσφορά στο χώρο αυτό.

Μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον τομέα αυτό και θα τoκαταφέρουμε».

Δείτε βίντεο με δήλωση της Δήμητρας Κεχαγιά στον παρακάτω Σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=nn6gvKWNeAI

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Comments are closed.