Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συμπολιτών μας στον ετήσιο χορό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Μανώλης Γραφάκος: Όλοι όσοι συμμετέχουν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, δεν τους ενώνει η ματαιοδοξία τους για την εξουσία, αλλά η διαπίστωση της ανικανότητας της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Μας ενώνει το κοινό πρόγραμμα που έχουμε για την πόλη μας. Θα κερδίσουμε διότι έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα

Photo1

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το βράδυ το κέντρο Μαγγίνας στα Μελίσσια στο χορό που οργάνωσε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. Κατά τη διάρκεια του χορού κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδυασμού. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε για ακόμα μια φορά κάθε προσδοκία.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μανώλης Γραφάκος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους που δίνει δύναμη στο συνδυασμό να προχωρήσει πιο δυναμικά τη δράση του για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας.

Τόνισε ότι Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δε δημιουργήθηκε από τη ματαιοδοξία των στελεχών της, αλλά από την κοινή τους πεποίθηση ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο από το να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε τρόπο και μετέρχεται μέσων που δεν εκφράζουν ούτε την πλειοψηφία των αιρετών, ούτε των πολιτών. Σημείωσε την ανυπαρξία, ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της διοίκησης σε όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης, κυρίως στα πολεοδομικά, ενώ τόνισε ότι δεν έχει γίνει στην πόλη απολύτως τίποτε, “Ούτε ένα ευρώ δεν έχει φέρει στο Δήμο η σημερινή διοίκηση”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Photo2

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα κερδίσει τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διότι έχει ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για την πόλη. Έχει όμως σήμερα το ηθικό πλεονέκτημα, έναντι του κ. Στεργίου, αφού δεν πορεύεται με τις πρακτικές του ’80 και του ’90, τάζοντας θέσεις και ρίχνοντας λάσπη στους αντιπάλους, όπως κάνει κατά κόρο ο ίδιος ο κ. Στεργίου.  Περίτρανη απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι η λάσπη που έριξε ο κ. Στεργίου κατέρρευσε.

Τέλος τόνισε: «Έχουμε σαφείς ενδείξεις, που αποδεικνύουν ότι έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε από την πρώτη Κυριακή, ένα σαφές καθαρό προβάδισμα, ένα αίσιο και νικηφόρο αποτέλεσμα. Κάλεσε τους παρευρισκόμενους να συμπαρασταθούν στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, λέγοντάς τους ότι είναι επιλογή της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να στηρίζεται στην κοινωνία και στους πολίτες και όχι στο σύστημα διαπλοκής, στα μεγάλα επιχειρηματικά, πολιτικά και εκδοτικά συμφέροντα.  Το μήνυμά μας είναι καθαρό: Η επόμενη εκλογική διαδικασία αφορά όλους τους κατοίκους της πόλης.  Μπορούμε καλύτερα, είμαστε καλύτεροι, είμαστε περισσότεροι, έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα και για αυτό θα κερδίσουμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, τα μέλη της πολιτικής της γραμματείας και όλα της τα στελέχη.

Photo3

Τέλος μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης μας, ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Άγγελος Ζησιμόπουλος, ο Αντιστράτηγος ε.α. της πυροσβεστικής κ. Τάσος Βλάχος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μελισσίων Χρήστος Παναγιωτίδης και Νίκος Χατζηαδάμ, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Μελισσίων κ. Διαμαντής Παππάς, ο κ. Χρήστος Κάζος, ο κ. Χρήστος Ποποβίδης, καθώς και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νέας Πεντέλης Νίκος Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Μαργαρίτης, Αλέκος Κολαξίδης και η κα Ελένη Κωνσταντοπούλου από τη Νέα Πεντέλη.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού “Συμπολιτεία Μελίσσια-Νέα Πεντέλη-Πεντέλη”

Comments are closed.