Εντυπωσιακή η συμμετοχή των συμπολιτών μας στον ετήσιο χορό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Μανώλης Γραφάκος: Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ διευρύνεται και εντάσσει στο δυναμικό της νέα στελέχη, ενώ από τον άλλο μήνα θα έχει συλλογική ηγεσία

 

Σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και με σημαντική προσέλευση συμπολιτών μας, που και πάλι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Μανώλης Γραφάκος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους που δίνει δύναμη στο Συνδυασμό να προχωρήσει πιο δυναμικά στην προσπάθεια να απαλλαγεί η πόλη από τη χειρότερη δημοτική αρχή που είχε ποτέ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το πολιτικό στίγμα για το επόμενο 18μηνο που μας χωρίζει από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Γραφάκος σημείωσε ότι ο Δήμος έχει μια δημοτική Αρχή που δεν πληροί τρεις προϋποθέσεις που οφείλει να έχει ένας αυτοδιοικητικός σχηματισμός. Πρώτον, δεν διαχειρίζεται καλά την καθημερινότητα της πόλης, δεύτερον δεν κάνει τίποτε για το μέλλον της πόλης και τρίτον στερείται ηθικών αρχών.

Ο πρώην δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του που παρά το γεγονός ότι η παράταξη είναι 7 χρόνια εκτός Διοίκησης εξακολουθεί να λειτουργεί συντεταγμένα και ζήτησε την ενεργοποίηση όλων, ώστε από εδώ και πέρα, να διευρυνθεί περαιτέρω με ικανά πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν στα κοινά».

Σε ότι αφορά την πορεία της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ανακοινώθηκε ότι από το Μάρτιο θα υπάρχει συλλογική ηγεσία στην παράταξη, η οποία θα έχει την ευθύνη της πορείας του συνδυασμού και στη χρονική στιγμή που θα κριθεί, θα υπάρχει η διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου.

Ο στόχος της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η πρωτιά και η νίκη στις προσεχείς εκλογές, ώστε η πόλη με νέο διοίκηση να καλύψει γρήγορα το χαμένο έδαφος των 9 ετών και να προχωρήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες που η διοίκηση Στεργίου έχει παγώσει με την ανικανότητά της.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη Βράβευση του Κοινοτικού Συμβούλου Μελισσίων Θανάση Μπάρκα, για τη μεγάλη διάκρισή του (3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών), όσο και για την προσφορά του στον Αθλητισμό της πόλης.

 

Από το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

 

 

 

Comments are closed.