Δύο συμπολίτες μας με σπάνια εμπειρία και αποτελεσματικότητα

Penteli-3

Δύο σημαντικά στελέχη της αυτοδιοίκησης μετέχουν πλέον ενεργά στη νέα μεγάλη δημοτική παράταξη που δημιουργούμε.

Πρόκειται για το Θανάση Σαρκίρη που διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πολυδενδρίου Αττικής την περίοδο 2003 – 2010 και μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΝΚΑ και τον Μιχάλη Αγγελόπουλο που διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών την περίοδο 2003 – 2010, με το συνδυασμό του πετυχημένου πρώην Νομάρχη και νυν Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού.

Η εμπειρία τους και οι γνώσεις τους στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η παρουσία τους ενισχύει σημαντικά την προσπάθειά μας που δεν είναι άλλη από την διατύπωση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την πόλη μας και την αποτελεσματική υλοποίησή του στη συνέχεια.

Η επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή μας, των θεμάτων του αστικού ιστού και του Πεντελικού, θα γίνει από ανθρώπους που έχουν γνώση, ικανότητες και διάθεση για δουλειά. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά μας όσο το δυνατό περισσότερα παλαιά, αλλά και νέα στελέχη που έχουν διάθεση να προσφέρουν στα κοινά της πόλης μας. Οι άνθρωποι αυτοί θα αναλάβουν στη συνέχεις να επιλύσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα της περιοχής μας εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας.

Έτσι η προσθήκη των δύο στελεχών που η εμπειρία τους, οι γνώσεις τους και η αποτελεσματικότητά τους είναι αποδεδειγμένη, αποτελεί μια σημαντικότατη ενίσχυση της προσπάθειάς μας δεδομένου ότι ο Θανάσης Σαρκίρης και ο Μιχάλης Αγγελόπουλος θα αποτελέσουν στο εξής στελέχη πρώτης γραμμής στο νέο συνδυασμό μας. Και οι δύο έχουν χειριστεί αποτελεσματικά δύσκολες υποθέσεις από τις προηγούμενες πολύ σημαντικές αυτοδιοικητικές τους θέσεις και αυτό αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την αποτελεσματικότητά τους.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Μανώλης Γραφάκος στις 5/6/2013, ανακοίνωσε την ένταξη των δύο έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών στη νέα μεγάλη δημοτική παράταξη που δημιουργούμε και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και στη στήριξή τους που αναμφισβήτητα ενδυναμώνει καταλυτικά την προσπάθειά μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Comments are closed.