Διαλύθηκε σκόπιμα με βίαιο τρόπο με αφορμή την επίθεση του αντιδημάρχου σε πολίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο που συγκάλεσε η αντιπολίτευση για το θέμα του εργοστάσιου αεριοποίησης απορριμμάτων που σχεδιάζει να δημιουργήσει ο κ. Στεργίου στο Πεντελικό. Με νέο αίτημά μας ζητάμε να συνεχιστεί το Δημοτικό Συμβούλιο που διακόπηκε παράνομα

Biomaza

Τις χειρότερες στιγμές του τα τελευταία 20 χρόνια έζησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στη συζήτηση που προκάλεσε η αντιπολίτευση για το θέμα της δημιουργίας εργοστασίου αεριοποίησης απορριμμάτων στο Πεντελικό που προωθεί ο κ. Στεργίου και έχει ζητήσει να λάβει έγκριση περιβαλλοντικών όρων από το ΥΠΕΚΑ.

Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικά, εκθέτει ηθικά τον κ. Στεργίου ο οποίος πλήρωσε με χρήματα του Δήμου την εκπόνηση μελέτης για λήψη περιβαλλοντικής άδειας δημιουργίας εργοστασίου αεριοποίησης ιδιωτικών συμφερόντων!! σε χώρο που δεν είναι του Δήμου!! Προς τι λοιπόν ο ζήλος του κ. Στεργίου;

Ο κ. Στεργίου έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αντιπολίτευσης να αποσύρει την αίτηση προς το ΥΠΕΚΑ, παρά περιορίστηκε να ψελλίζει ότι δεν θέλει να γίνει το εργοστάσιο.

Όταν δε είδε την πίεση από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης και τους δημότες, τότε έβαλε τους εγκάθετούς του, επιτέθηκαν φραστικά κατά δημοτικών συμβούλων και ο αντιδήμαρχος του, στη θέα όλων των μέσων ενημέρωσης που κατέγραψαν το περιστατικό, επιτέθηκε σωματικά σε δημότη. Αυτή ήταν και η αφορμή που έψαχνε για να διακόψει το συμβούλιο χωρίς να ληφθεί απόφαση!!!

Ο κ. Στεργίου και η παρέα του τελειώνουν σε 45 μέρες και το γνωρίζουν. Έδειξαν για ακόμα μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, το πρόσωπο της αναξιοπιστίας και του φασισμού που τους διακρίνει. Πλέον κανένας συμπολίτης δεν έχει το δικαίωμα να πει “δεν γνωρίζω”.

Με νέο αίτημά των 14 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης που καταθέσαμε σήμερα, ζητάμε να συνεχιστεί το Δημοτικό Συμβούλιο που διεκόπη παράνομα, ώστε να πάρει απόφαση για την ανάκληση της αίτησης προς το ΥΠΕΚΑ που έχει κάνει ο Δήμος και με την οποία ζητείται η λήψη περιβαλλοντικής αδειοδότησης για το εργοστάσιο αεριοποίησης απορριμμάτων στο Λατομείο Μαλτέζου στο Πεντελικό.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Comments are closed.