ΔΙΑΛΕΚΤΑΚΟΣ Νικόλαος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης

Ιδιωτικός Υπάλληλος, Στέλεχος Πληροφορικής.

Πτυχιούχος Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής (BEng)

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Πληροφορικής.

 

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1976 και είμαι υπερήφανος γιος ανώτατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.

Διαμένω στη Νέα Πεντέλη από τον Ιούνιο του 1991, αποφοίτησα από το Γεν. Λύκειο Νέας Πεντέλης το 1994.

Το 2001 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάντα με τη λαχτάρα να επιστρέψω στον τόπο μου. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου του Sussex(1999), και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Πληροφορικής (MSc) του Πανεπιστήμιου του Surrey(2000).

Την περίοδο 2002 – 2009 εργάστηκα ως Μηχανικός Πληροφορικής σε ένα μεγάλο φάσμα εταιριών Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Τραπεζικού Τομέα μεταξύ των οποίων ΟΤΕ, VELTI, Vodafone, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής και Τράπεζα Eurobank. Από το 2010 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο ρόλο του IT Business Analyst / ProjectManager έχοντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο έργων Πληροφορικής τόσο στον Τραπεζικό χώρο όσο και στον τομέα Ανάπτυξης Εφαρμογών Πληροφορικής του ιδιωτικού τομέα.

Είμαι παντρεμένος με τη Βαρβάρα, εκπαιδευτικό (απόφοιτη Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας) και έχω ένα γιο, τον Βασίλη.

Τον Απρίλιο του 2019 αποφάσισα για πρώτη φορά να λάβω μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Πεντέλης με την παράταξη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Πεντέλης ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, έχοντας τη θέληση και τις λύσεις για να οδηγήσουμε τον Δήμο Πεντέλης σε μία διαφορετική, πιο θετική πορεία, για έναν Δήμο ο οποίος θα αξιοποιεί τις νέες ιδέες και τεχνολογίες για την καθημερινότητα του πολίτη, θα στηρίζει ενεργά την καινοτομία και θα είναι φιλόξενος, λειτουργικός και ανθρώπινος για τους πολίτες και τους επισκέπτες του.

 

www.simpoliteia.gr

www.facebook.com/DialektakosSimpoliteia